Mehmet Ekici sahalara döndü

Fenerbahçe'de forma giyebilmek için Trabzonspor'da 6 ay kadro dışı kalan Mehmet Ekici, 1,5 ay sahalardan uzak kaldıktan sonra yeniden Sarı Lacivertli formasına kavuşuyor. Başakşehir maçında forma giyebilmek için çalışıyor.

Mehmet Ekici sahalara döndü
06 Eylül 2017 - 13:57 - Güncelleme: 06 Eylül 2017 - 15:51

Editör: Mehmet BAŞKAN

Fenerbahçe'de forma giyebilmek için Trabzonspor'da 6 ay kadro dışı kalan Mehmet Ekici, 1,5 ay sahalardan uzak kaldıktan sonra yeniden Sarı Lacivertli formasına kavuşuyor. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmada forma şansı bekliyor. Uzun süredir takımdan ayrı antreman yapan Ekici, sabırsızlıkla beklediği formasına kavuşuyor.

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman yönetiminde yaptığı 1 buçuk saatlik sabah antremanında uzun süredir takımdan ayrı çalışan Mehmet Ekici de katıldı. Yıldız futbolcunun antremandaki istekli görüntüsü, Aykut Kocaman'ın yüzünü güldürdü. Ekici'nin beklenen performansı sergileyebilmesi halinde Fenerbahçe orta sahada transfer ihtiyacı duymayacak. Giuliano ve Josef de Souza'nın sezona iyi başlaması, teknik heyeti sevindiriyordu. Ancak Giuliano ve Josef arasındaki bağlantıyı kurabilecek çift yönlü orta saha oyuncu eksikliği can sıkıyordu. Mehmet Ekici ise bu göreve talip oldu.

Fenerbahçe bugün çalışmalarını sonlandırırken, yarın yeniden antreman için tüm takım toplanacak. Milli takım kampında olan Dirar ve Giuliano bugünkü antremanlara katılamadı. Sakatlığı bulunan Van Persie tedavi edilirken, Yiğithan Güveli takımdan ayrı çalışma yaptı.

Yiğithan Güveli'nin de tedavi sürecinin ardından çalışmalara başlaması, Fenerbahçe'nin savunma anlamında elini güçlendirecek. Genç futbolcu geçen sezon Türkiye Kupası maçlarındaki performansı ile taraftarları sevindirmişti.

YORUMLAR

  • 1 Yorum