Samuel Eto'o cephesinde Fenerbahçe açıklaması

Samuel Eto'o ile Antalyaspor yönetimi arasındaki sorun, Eto'o cephesinden ayrılık açıklamasıyla sonuçlandı. Efsanevi futbolcunun menajeri, Eto'o Fenerbahçe'de oynamak ister açıklaması yaptı.

Samuel Eto'o cephesinde Fenerbahçe açıklaması
06 Eylül 2017 - 13:39

Editör: Mehmet BAŞKAN

Samuel Eto'o ile Antalyaspor yönetimi arasındaki sorun, Eto'o cephesinden ayrılık açıklamasıyla sonuçlandı. Efsanevi futbolcunun menajeri, Eto'o Fenerbahçe'de oynamak ister açıklaması yaptı. Eto’o’nun menaceri Wilfried De Happi, 36 yaşındaki yıldız futbolcunun Türkiye'de futbol hayatına devam etmek istediğini bildirdi.

Eto'o'nun resmi menajeri, "Kontratının son yılında. Kendisine yeni sözleşme önerilmedi. Bundan dolayı oyuncum takımına daha fazla katkı sağlayamayacağını düşünüyor. Nasri, Menez ve diğer yıldızlar... Hepsi Eto’o için Antalyaspor’a geldi. Yönetimin oyuncuma daha fazla saygı göstermesi gerek. Nasri’nin maaşı ortada. Ona bu paralar ödeniyorsa, kulübün ekonomik gücü yerinde demektir. Antalyaspor Başkanı’na söyledik, Eto’o ayrılma istiyor. İyi ya da kötü ortada bir boşanma var artık" dedi.


Samuel Eto'o, Antalyaspor'a gelişi ile tüm dünyada gündeme gelmişti. Antalyaspor'a transferi gibi, Akdeniz ekibindeki harika performansıyla da dikkatleri üzerine çekti. Antalyaspor'a sadece tatil için gelmediğini müthiş performansı ile ortaya koydu. Antalyapsor'un Avrupa'daki marka değeri haline gelen Eto'o, Antayaspor'dan en azından Nasri kadar maaş istiyor.

Samuel Eto'o'nun menajeri sözlerinin devamında Fenerbahçe vurgusu yaptı. Ünlü menajer, "Eto’o, Türkiye’yi seviyor ve burada kalmak istiyor. Fenerbahçe gibi ülkenin en büyük kulüplerinden birinde oynamayı da ister. Konu artık Antalyaspor Başkanı’na bağlı" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum