Mehmet Ekici ve Soldado özel çalışma yapıyor

Fenerbahçe'nin ligde geride kalması sonrasında Sarı Lacivertlilerin kilit isimleri çalışmalarını arttırdı. Roberto Soldado ve sakatlıktan dönen Mehmet Ekici, takım çalışmasının ardından özel güçlendirici antrenman yaptı.

Mehmet Ekici ve Soldado özel çalışma yapıyor
13 Eylül 2017 - 13:23

Fenerbahçe'nin ligde geride kalması sonrasında Sarı Lacivertlilerin kilit isimleri çalışmalarını arttırdı. Roberto Soldado ve sakatlıktan dönen Mehmet Ekici, takım çalışmasının ardından özel güçlendirici antrenman yaptı. Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında 17 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, pas çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.


İdmanın ilk bölümünde takımla çalışan Mehmet Ekici ile Roberto Soldado, daha sonra özel bir kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin ligin geride kalan 30 haftasında Mehmet Ekici ve Roberto Soldado'nun maksimum verimi alma hedefi var.

Robin van Persie, Yiğithan Güveli ve Uygar Mert Zeybek'in tedavisine devam edilirken, Alper Potuk takımdan ayrı çalıştı. Fenerbahçe sağlık ekibinin, Alper'i ligin 6. haftasındaki Beşiktaş derbisine yetiştirmeye çalıştığı bildirildi.

Martin Skrtel ağrıları olduğu için antrenmana katılamadı. Takımla birlikte çalışmalara katılamayan Slovak stoper, özel program dahilinde çalıştırıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum