Meleke: 'Erol Bulut hücumda bir strateji üretemiyor'

Süper Lig'de iç sahada 6. yenilgisini alan Fenerbahçe'de eleştiri okları Erol Bulut'e çevrilmişken, Uğur Meleke genç teknik adamın eksiklerini değerlendirdi.

Meleke: 'Erol Bulut hücumda bir strateji üretemiyor'
17 Mart 2021 - 02:05 - Güncelleme: 17 Mart 2021 - 02:06
Gazeteci Uğur Meleke, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu süreci ve teknik direktör Erol Bulut'u değerlendirdi.

Uğur Meleke, beIN SPORTS ekranlarında yaptığı açıklamalarda Erol Bulut'un top kendilerine bırakıldığında ideal bir strayeji üretemediğini dile getirdi.

Sezon ortası bazen teknik direktör değişikliğinin gerekebildiğini belirten Meleke ''Bazen sezon ortasında teknik direktör değişikliği gerekir. Bunun taraftarı değilim. Teknik direktörlere bir devre, yapılabiliyorsa bir sezon şans verilmesi taraftarıyım ama Erol Bulut, 8 maçlık bir serideyken, 'Kadronun hakkı bu oyun değil' demiştik'' ifadelerini kullandı.

''Erol Bulut top takımındayken strateji üretemiyor''

Erol Bulut'un top takımındayken strateji üretemediğini de belirten Uğur Meleke, ''Bulut, çok yönlü takımın çok yönlü teknik direktörü olmalı, tek yönlü değil. Süper Lig'de her rakibiniz A. Alanyaspor ya da A. Hatayspor gibi topa sahip olmak istemeyecek. 'Erol Bulut, top kendilerine bırakıldığında ideal strateji üretemiyor' dedik'' ifadelerini kullandı.

Erol Bulut'un şaşırtıcı seçiminin de Pelkas olduğunu söyleyen Meleke ''Aslında ufak rötuşlarla Fenerbahçe oyunu ileri taşınabilirdi ama Erol Bulut bu rötuşları yapmaktan eksik kaldı. 4-4-Pelkas-1 yapılabilirdi ama 3'lüye dönüp Pelkas'ı sola almak, fantastik bir karardı gerçekten...'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum