Melike Pekel PSG'ye transfer oldu

Kadınlar Şampiyopnlar Ligi’nin son finalisti PSG Kadın Futbol Takımı, Metz forması giyen milli futbolcu Melike Pekel'i kadrosuna kattı.

Melike Pekel PSG'ye transfer oldu
20 Temmuz 2017 - 15:14

PSG Kadın Futbol Takımı, milli futbolcu Melike Pekel’i transfer ettiğini resmi sitesinden duyurdu.

PSG’den yapılan açıklamada, 22 yaşındaki oyuncunun önce sağlık kontrolünden geçtiği ve ardından golcü futbolcuyla iki yıllık anlaşma sağlandığı ifade edildi. Melike Pekel, PSG takımında 27 numaralı formayla sahaya çıkacağı açıklamada belirtildi.

 

“BENİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT”

PSG’ye transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Pekel, “Paris Saint-Germain'e katılmak benim için büyük bir fırsat” ifadesini kullandı. Pekel, “Şimdi dünyanın en iyi kulüplerinden birine oynuyorum ve elimden geldiğince ekibe yardım etmeye hazırım” açıklamasında bulundu.

PSG teknik direktörü Patrice Lair ise, “Melike çabuk ve atletik bir forvet” ifadelerine yer verdi. Oyuncudan övgüyle bahseden teknik adam Melike’nin genç ve gelişiminin devam ettiğini de belirtti.

A Milli Takım'da 10 kez süre alan Melike, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında oynadığı Almanya'nın Bayern Münih ekibinde 43 maçta 22 gol attı. Metz'in formasını giydiği geçen sezon ise 11 maçta 7 golle katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum