Melli NBA yerine Fenerbahçe'yi tercih etti

Avrupa'nın bir numaralı kupasını kazanan Fenerbahçe'nin hedefindeki Nicolo Melli'nin NBA'e gitmek yerine Sarı-Lacivertliler'i tercih ettiği iddia edildi.

Melli NBA yerine Fenerbahçe'yi tercih etti
13 Haziran 2017 - 17:17 - Güncelleme: 13 Haziran 2017 - 17:28

Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisinde Beşiktaş karşısında 2-0 önde olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Gelecek sezon Doğuş'un da desteğiyle çok önemli isimleri kadrosuna katması beklenen Sarı-Lacivertliler, ilk transferini Brose Bamberg forması giyen Nicolo Melli ile yapabilir. 

"NBA VE CSKA YERİNE FENERBAHÇE'Yİ TERCİH ETTİ"

Basketball.com.tr'nin haberine göre Fenerbahçe hakkında bilgi almak için vatandaşları Gigi Datome ve genel menajer Maurizio Gherardini ile irtibata geçen Nicolo Melli'nin NBA'den birkaç takım, CSKA Moskova ve Barcelona'nın üzerinde Fenerbahçe'yi tercih ettiği iddia edildi. 

1.8 MİLYON EURO ÖNERİLMİŞTİ

Ayrıca haberde Sarı-Lacivertliler'in İtalyan oyuncu için sezon başında 1.8 milyon Euro önerdiği ve Melli'nin bu teklifi Xdeğerlendirmeye aldığı belirtildi. 

EUROLEAGUE İSTATİSTİKLERİ

Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon 23 maça çıkan Nicolo Melli, 9.2 sayı, 6.5 ribaund ve 2.7 asist ortalamaları tutturdu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum