Beşiktaş SJ - Fenerbahçe finali ne zaman hangi kanalda

EuroLeague’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, Basketbol Süper Ligi’nde de mutlu sona ulaşmanın peşinde. Play off final serinde 2-0 önde olan sarı-lacivertliler Beşiktaş Sompo Japan’a bugün konuk oluyor. Siyah-beyazlı takım ise Akatlar’da oynayacağı iki maçla seride eşitliği sağlama hedefinde.

Beşiktaş SJ - Fenerbahçe finali ne zaman hangi kanalda
13 Haziran 2017 - 17:20

Bu sezon büyük bir başarıya imza atarak basketbolda Avrupa’nın en büyüğü olan Fenerbahçe, 2-0 önde olduğu Basketbol Süper Ligi play off serisinde bugün Beşiktaş’a konuk oluyor.

Anadolu Efes’i geçerek büyük sükse yapan Beşiktaş SJ ise Ufuk Sarıca yönetiminde dolu dolu gittiği sezonu kupayla taçlandırmanın peşinde.

4 MAÇI ALAN ŞAMPİYON

Seride saha avantajını elinde bulunduran Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da oynanan iki karşılaşmayı da kazanmayı başardı. Çekişmeli geçen ilk iki maçta sarı-lacivertliler rakibini 75-69 ve 83-74 yenerek Akatlar’a 2-0 önde gitmeyi başardı.

Beşiktaş – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi Kanalda?

Beşiktaş Sompo Japan – Fenerbahçe maçı 14 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de beIN Sports 3’ten naklen yayınlanacak.

4 maçı kazanan tarafın şampiyonluğa uzanacağı final serisinde Ülker Sports Arena’da oynanan iki karşılaşmanın ardından seri Akatlar’da oynanacak iki maçla devam edecek.

Ardından mücadeleler birer maç olarak karşılıklı sahalarda oynanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum