Melo'dan Real Madrid itirafı

Galatasaray'da geçirdiği 4 yıla 8 kupa sığdıran Felipe Melo, İtalyan basınına verdiği röportajında Real Madrid itirafında bulunurken, kendini Türk futbolundaki en iyi Brezilyalı olarak tanımladı.

Melo'dan Real Madrid itirafı
11 Haziran 2020 - 19:04

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Felipe Melo, İtalyan basınına açıklamalarda bulunurken, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı. Felipe Melo, İspanyol devi Real Madrid ile ilgili de ilginç bir itirafta bulundu.

Sarı-kırmızılı takımda 4 yılda 8 kupa kazanan Melo, Çizme basının o günleri 'Galatasaray'da Türk futbolundaki en iyi Brezilyalı oldum. 4 yılda 8 kupa kazandım. Gerçekten inanılmaz. Real Madrid'e gitsem tarih yazabilir miydim? Evet, ama belki de sonsuza dek kalbimde olan Galatasaray'da bugünkü sevgiye sahip olmayacaktım' ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in kendisi için menajeriyle görüştüğünü de söyleyen Melo, 'Real Madrid yöneticileriyle doğrudan ben konuşmadım ama menajerim bana söyledi. Herkes Real Madrid'de oynamayı ister Real Madrid sizi istiyorsa her şeyi bırakmak zorundasınızdır. Ancak Real Madrid işi olmadı' dedi.

36 yaşında Palmeiras forması giyen Felipe Melo'nun kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum