Kadıköy'de maçın iki kilit ismi var

Fenerbahçe, koronavirüs nedeniyle ara verilen Süper Lig'e Kayserispor maçıyla geri dönüyor. Fenerbahçe - Kayserispor maçının kilit futbolcuları kim olur diye mercek altına alıyoruz.

Kadıköy'de maçın iki kilit ismi var
12 Haziran 2020 - 08:01 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 15:33

FUTBOO | Fenerbahçe, Kadıköy'e yaklaşık 3 ay sonra dönüyor... Rakip ise ligin son sırasında bulunan Kayserispor. Sarı lacivertli takım, aradan sonra lige iyi başlamak isterken Kayserispor da ligde kalma adına iyi bir sonuç elde etmek istiyor. 

Kadıköy'de oynanacak maç öncesi iki takımdan kilit isimlerin kim olacağına bakalım. Fenerbahçe'den Garry Rodrigues'i, Kayserispor'dan ise Bernard Mensah'ı inceleyeceğiz.


Fenerbahçe'de gole en yakın futbolcu 

Ev sahibi Fenerbahçe'den başlayalım. Mercek altına alacağımız oyuncu Garry Rodrigues olacak. Fenerbahçe'de gol yükünü çeken Vedat Muriqi, hafta içinde oynanacak Trabzonspor maçı da düşünüldüğünde riske edilmeyecek ve büyük ihtimal forvet pozisyonunda Mevlüt Erdinç forma giyecek. Muriqi ve Kruse'siz Fenerbahçe'de gole en yakın futbolcu ise Garry Rodrigues olacak.

Futbol 3, Garry 4 aydır yok!

Lig 3 aydır oynanmıyor ama Garry Rodrigues 4 aydır yok! Yıldız futbolcu, sakatlığı sebebiyle pandemi öncesinde 1 ay sahalardan uzak kalmıştı. Şimdi ise tamamen hazır ve geçtiğimiz günlerde 'Başka takım planlarım arasında yok' diyerek sadece Fenerbahçe'yi düşündüğünü belirtti. Kayserispor'un başarılı beki Miguel Lopes'in de oynamayacağını düşünürsek aç bir Rodrigues'in önünde çok boş alan olacak. Gole en yakın, skor katkısı yapması en muhtemel isim Garry Rodrigues diyoruz.


Kayserispor'un umudu Bernard Mensah

Gelelim konuk Kayserispor'a... Kayseri ekibinin en golcü ismi Pedro Henrique cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Kayserispor için büyük bir eksiklik. Zaten kadro kalitesi tartışılan bir takım olan Kayserispor, sakat ve cezalılar ile iyice zor duruma düştü. Prosinecki'nin ekibinde tüm gözler ise Bernard Mensah'a çevrildi. 

Fenerbahçe'ye mesaj maçı

25 yaşındaki Ganalı futbolcu bu sezon 3 gol ve 8 asistlik bir performansla oynuyor. Transferde ismi büyük takımlarla anılıyor ve kendisinin de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı biliniyor. Kendini Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı göstermek isteyecektir. Bu maç, onun için 'Fenerbahçe beni al' maçı olacaktır.

Son 8 haftada göstereceği performans, gelecek sezon giyeceği takım hakkında önemli bir referans olacak. Onun bu maçı 'farklı' bir şekilde beklediğini söylemek yanlış olmaz. Zaten Kayserispor da onun dışında sadece Kravets'in gole yakın olduğunu görebiliyoruz. Kayserispor'un Fenerbahçe'ye karşı elindeki en güçlü koz Mensah olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum