Merih Demiral: Çıkar ölene dek oynarız

Genç stoper, Arnavutluk maçının ardından, "O kadar şehit vermişken bize kahraman gibi davranılması yanlış. Biz sadece top oynuyoruz. Kahramanlar şu an başka yerde başka şekilde. Hepsine selam olsun. Dualar, kalpler beraber" sözleriyle de bir anda Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Merih Demiral: Çıkar ölene dek oynarız
12 Ekim 2019 - 15:59

A Milli Takım'ın Arnavutluk'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Merih Demiral Fransa karşılaşmasıyla ilgili sorulan, "Fransa'dan çekiniyor musunuz?" sorusunu üzerine, "Niye çekinelim? Türk bayrağını temsil ettiğimiz bir yer burası. En iyisinden bile çekinmeyiz. Çıkar ölene dek oynarız. Korku benim barındırdığım bir duygu değil. Özellikle Türk armasıyla" yanıtını verdi.

"Bize kahraman gibi davranılması yanlış"

Merih mücadelenin hemen ardından Barış Pınarı Harekatı'na dikkat çekerek, "O kadar şehit vermişken bize kahraman gibi davranılması yanlış. Biz sadece top oynuyoruz. Kahramanlar şu an başka yerde başka şekilde. Hepsine selam olsun. Dualar, kalpler beraber" sözleriyle de bir anda Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Arnavutluk karşılaşmasının son bölümlerinde savunmamızın arkasına sarkan rakibini müthiş bir hamleyle yakalayan Merih Demiral İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyiyor.

Kocaeli doğumlu 21 yaşındaki stoper 9 kez A Milli formayı giydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum