Fransa - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Milliler 11 Ekim Cuma günü Arnavutluk'u Cenk Tosun'un golüyle 1-0 mağlup ederek 18 puan ve averajla liderliğini sürdürmüştü. Peki Fransa - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ? Detaylar haberemizde...

Fransa - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?
12 Ekim 2019 - 16:52 - Güncelleme: 15 Ekim 2019 - 00:04

A Milli Futbol Takımımız; 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 8. maçında deplasmanda Fransa ile karşılaşacak.

Fransa - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

14 Ekim Cuma Pazartesi günü Paris'e bağlı Saint-Denis'deki Stade de France'ta oynanacak mücadelenin başlama saati 21:45.

Hakem Alman Brych

TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Almanya futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Brych'in yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Marco Fitz olacak.

İki takım da 18 puanda

Milliler 11 Ekim Cuma günü Arnavutluk'u Cenk Tosun'un golüyle 1-0 mağlup ederek 18 puan ve averajla liderliğini sürdürmüştü.

Fransa ise zorlu İzlanda engeleni Giroud'nun penaltısıyla aşmış ve puanını 18'e yükseltmişti.

Fransa'yla 6. maç

Tarihindeki 576. maça çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız Fransa ile daha önce oynadığı 5 karşılaşmanın 1'ini kazandı, 4'ünü kaybetti. Bu maçlarda Mililer 4 gol atarken kalesinde 12 gol gördü.

A Milli Takımımız EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda 8 Haziran 2019'da Konya'da oynanan mücadelede rakibini 2-0 yenerken, gollerimizi Cengiz Ünder ve Kaan Ayhan kaydetmişti.

Kadroda 23 futbolcu bulunuyor

Cengiz Ünder ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlıkları yüzünden çağrılmadığı, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, Abdülkadir Parmak ve Efecan Karacan'ın sakatlıkları nedeniyle çıkartıldığı aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Ömer Bayram (Galatasaray)

Orta saha: Deniz Türüç, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yusuf Yazıcı (Lille), Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

A Milli Futbol Takımı'nın programı belli oldu

A Milli Takım, Fransa ile Saint-Denis şehrinde oynayacağı karşılaşma için 13 Ekim Pazar günü uçakla saat 11.45'te bu ülkenin başkenti Paris'e hareket edecek. Aynı gün Şenol Güneş ve bir milli futbolcu, TSİ 19.30'da Stade de France'da basın toplantısı düzenleyecek. Milli takım, bu müsabaka öncesindeki son çalışmasını da TSİ 21.00'de yapacak.

Fransa-Türkiye karşılaşması, 14 Ekim Pazartesi günü TSİ 21.45'te Stade de France'da oynanacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Fransa'da da 4 eksik var

Ay-Yıldızlı takımla Saint-Denis'teki Stade de France'da 14 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 21.45'te karşılaşacak Fransa'nın teknik direktör Didier Deschamps tarafından belirlenen 22 kişilik aday kadroda sakatlıkları bulunan Kylian Mbappe, Paul Pogba, Hugo Lloris ve N'Golo Kante yer almıyor.

Fransa'nın kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler: Steve Mandanda (D.Marsilya), Alphonse Areola (Real Madrid), Mike Maignan (LOSC Lille)

Defans: Lucas Hernandez (Bayern Münih), Lucas Digne (Everton), Raphaël Varane (Real Madrid), Clément Lenglet (FC Barcelona), Presnel Kimpembe (PSG), Kurt Zouma (Chelsea), Léo Dubois (O.Lyon), Benjamin Pavard (Bayern Münih)

Orta saha: Tanguy Ndombélé (Tottenham), Moussa Sissoko (Tottenham), Blaise Matuidi (PSG), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (FC Barcelona), Kingsley Coman (Bayern Münih), Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Jonathan Ikoné (Lille), Thomas Lemar (Atlético Madrid), Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach)

Biletler satışa çıktı

A Milli Takımımız'ın Fransa ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçının öncelikli bilet satışı, Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı.

Saint-Denis'teki Stade de France'da 14 Ekim 2019 Pazartesi günü yerel saatle 20:45'te, TSİ 21.45'te oynanacak Fransa-Türkiye maçının misafir tribün biletleri, A Milli Takım formasını da kapsayan özel bir paketle satışa sunuldu.

Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri, 5 gün boyunca bilet artı A Milli Takım formasını kapsayan öncelikli satış paketini 315 TL'ye satın alabilecek.

Her taraftarın en fazla 4 bilet alma hakkı bulunuyor. Biletlerin Fransa'daki teslimat noktası, tff.org ve taraftarkulubu.tff.org internet sitelerinden ilan edilecek.

Stade de France'da Türkiye'ye ayrılan bölümde kontenjan kalması durumunda 5 günün sonunda Milli Takım Taraftar Kulübü Üyeleri için genel bilet satışı başlayacak.

İzlanda Andorra'yı konuk ediyor

14 Ekim Pazartesi günü EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda iki maç daha oynanacak. Milli Takımımız'ı yakından ilgilendiren İzlanda - Andorra mücadelesiyle birlikte  Moldova - Arnavutluk maçı da 21:45'te başlayacak. 

Elemelerin 8. Haftası'nda yarın oynanacak maçların programı (TSİ) şöyle:

A Grubu

21.45 Kosova-Karadağ

21.45 Bulgaristan-İngiltere

B Grubu

21.45 Ukrayna-Portekiz

21.45 Litvanya-Sırbistan

H Grubu

21.45 İzlanda-Andorra

21.45 Moldova-Arnavutluk

21.45 Fransa-Türkiye

YORUMLAR

  • 0 Yorum