Messi sonrası Barcelona ne yapar?

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılması, akıllara ister istemez Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e vedasını ve ardından yaşananları getirdi.

Messi sonrası Barcelona ne yapar?
07 Ağustos 2021 - 20:35 - Güncelleme: 07 Ağustos 2021 - 20:45
Lionel Messi olmadan Barcelona nasıl olacak? Bunun cevabı büyük bir sır olsa da belki Real Madrid bize birkaç ipucu verebilir. Cristiano Ronaldo'nun ayrılığı sonrası Real Madrid'de yaşananlar hala akıllarda...

Cristiano Ronaldo'nun ayrıldığı sezon, Real Madrid için unutmak isteyeceği bir sezondu. Real Madrid,o sezon üç teknik direktör değiştirmişti. Sezon sonu da ligi zirvenin 19 puan gerisinde tamamlamıştı.

Cristiano Ronaldo sonraki ilk sezonda Real Madrid'i çalıştıran 3 teknik adam;

Julen Lopetegui
Santiago Solari
Zinedine Zidane


Messi veya Ronaldo gibi futbolcular, bir futbolcudan çok daha fazlası demektir. Ronaldo sonrası Real Madrid'de yaşananları gördük. Şimdi Messi sonrası Barcelona'yı da aynı senaryo bekliyor olabilir... 

Yeni dönem için heyecanlı ama...

Barcelona Başkanı Laporte, Messi sonrası döneme 2 yıl içinde hazırlanmayı düşündüklerini ama ayrılık sonrası bu dönemi erkene çektiklerini söylemişti.

Laporte, yeni dönem için oldukça heyecanlı olduklarını söylüyor. Olası her olumsuz sonuçta akıllara ilk olarak Messi gelecek. Bakalım Barcelona'yı Messi olmadan nasıl bir sezon bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum