Messi, Suudi Arabistan'a gitti! Al-Hilal iddiası...

Lionel Messi'nin hocası Galtier ve Sportif Direktör Luis Campos'tan habersiz olarak Suudi Arabistan'a gitmesi Fransa'da gündem oldu.

Messi, Suudi Arabistan'a gitti! Al-Hilal iddiası...
02 Mayıs 2023 - 11:44 - Güncelleme: 02 Mayıs 2023 - 12:05
Lionel Messi'nin Suudi Arabistan ziyaretine hocası Galtier ve Sportif Direktör Luis Campos'tan habersiz gitmesi Fransa'da gündem oluşturdu.

L'Equipe'te yer alan haberlere göre Messi'nin marka yüzü olduğu Suudi Arabistan'a ailesiyle birlikte ziyaret gerçekleştirmesi Galtier ve Campos'u rahatsız ettiği belirtildi. Lorient karşısında alınan yenilgi sonrası Suudi Arabistan ziyaretiyle ön plana çıkan Messi'nin yönetimden izinli olduğu ancak teknik ekibe seyahatiyle ilgili bilgi vermediği ifade edildi.

Fransa'da konuşulan bir başka söylentiye göre ise Messi'nin Suudi Arabistan'ın en büyük kulüplerinden Al-Hilalli yöneticilerle transfer görüşmesi yaptığı belirtildi. İddialara göre Al-Hilal'ın Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'da aldığı yıllık 200 milyon euroluk sözleşmeyi geride bırakacak bir teklifi Arjantinli yıldıza sunduğu ifade ediliyor.

Lionel Messi Dünya Kupası zaferi yaşadığı sezonda PSG formasıyla çıktığı 37 maçta 20 gol 19 asistlik performans sergiledi.

(Sporx)

YORUMLAR

  • 0 Yorum