Metin Albayrak'tan çarpıcı sözler

Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman ile ters düşerek istifa ettiği öne sürülen yönetici Albayrak, hem bu söylentilere yanıt verdi, hem de transferle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu.

Metin Albayrak'tan çarpıcı sözler
21 Haziran 2017 - 14:17

Beşiktaş’ta transferlerle ilgili son gelişmeleri, geçen hafta görevinden istifa ettiği öne sürülen basın sözcüsü ve futbolcu izleme komitesi başkanı Metin Albayrak açıkladı.

1903 Karakartallar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine yöneticiler Hüseyin Mican ve Hakkı Özköse ile birlikte katılan Albayrak, beIN Sports’a yaptığı açıklamada, ismi Manchester United'la anılan Andeson Talisca için şunları söyledi:

“TALİSCA İLE ANLAŞMAMIZ VAR”

“Bugün hangi futbolcuya sorsanız Premier Lig veya İspanya Ligi'nde oynamak istediğini söyleyebilir. Ancak Talisca ile bizim bir senelik daha anlaşmamız var. Bizim onayımız olmadan herhangi bir transfer söz konusu değil. Eğer Talisca'nın bir anlaşma süreci olacaksa Beşiktaş da masada olmak zorunda. Bize de bu konuda gelen herhangi bir şey yok.”

“ABOUBAKAR’I İSTİYORUZ”

Aboubakar için de “Bizim istediğimiz bir oyuncu. Bu konuyla başkanımız ilgileniyor, görüşmeler sürüyor. Transfer döneminde herkes bir yerlere gidiyor ama Aboubakar'la ilgili görüşmelerimiz devam ediyor” yorumunu yapan Albayrak, yapılması beklenen transferlerle ilgili olarak ise şöyle konuştu:

“EĞER MARCELO GİDERSE…”

“Marcelo'ya gelen bir teklif var. Bu teklifi kendi içimizde görüşüyoruz. Fiyat hakkında bilgi vermem doğru olmaz. Marcelo giderse ayrı, gitmezse ayrı bir stratejimiz var. Vida'nın dışında birkaç alternatifimiz daha var.”

İSTİFA HABERLERİ İLE İLGİLİ YORUMU

Metin Albayrak, istifa söylentileri ile ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: “Biz bir aileyiz. 5 senedir Fikret Orman başkanım ile çalışıyoruz. Her ailenin içerisinde bazı iletişim sorunları olabilir ama hepimizin önceliği Beşiktaş'ın menfaati. Fikret Başkan, benim çocukluk arkadaşım, 10 yaşından beri arkadaşız. Bunlar gelip geçici, gördüğünüz gibi buradayım.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum