Alanya'da Vagner Love'a rakip geldi

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Vagner Love'a adeta meydan okuyor.

Alanya'da Vagner Love'a rakip geldi
21 Haziran 2017 - 14:43

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik ekip ve yöneticiler ile aralarında yaptıkları maçlarda attığı gollerle, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Vagner Love'a adeta meydan okuyor. 

Elvir Baliç, Emrah Eren ve Fevzi Layiç gibi eski futbolcularının da yer aldığı maçta futbol oynayan başkan Hasan Çavuşoğlu, yeşil sahada kendine güvendiğini belirterek, “Arkadaşlarımız, 'Vagner Love giderse, yeri dolar. Vagner sakat, sen oyna başkanım’ diye yorum yapıyorlar. Böyle espriler oluyor, bunlar tabii işin güzellikleri. Bir işi severek yapmak çok önemli. Futbol oynadık, hala da burada hocalarımızla yöneticilerimizle haftada bir maç yapıyoruz. Biz de golleri atıyoruz” diye konuştu. 

“KARAN BÖYLE GOL GÖRDEMEDİM DEDİ”

Türk futbolunun önemli golcüleri Ümit Karan ve Tanju Çolak'ın da attığı gollere tam not verdiğini dile getiren Başkan Çavuşoğlu, “Geçen gün Ümit Karan aradı, bunca yıllık futbol hayatımda böyle goller görmedim dedi. Tanju'ya, 'Sen mi iyi kafa atıyorsun, başkan mı' diye sordular, 'Başkan, onun vuruş tekniği çok farklı, o sıyırtarak kafa vuruyor, ben onun gibi yapamıyorum' dedi açıklamasında bulundu. 

“GELECEĞİNE İHTİMAL VERMEMİŞTİK”

Hasan Çavuşoğlu, Vagner Love'ın, çok uzun süredir beğendikleri bir oyuncu olduğunu belirterek, “Vagner, Türkiye'de daha önce büyük kulüplerin de istediği bir futbolcu. Vagner Love'ın geleceğine çok ihtimal vermemiştik. Oğlum Avukat Emirhan Çavuşoğlu ve menajer arkadaşı Cenk Merih Yazıcı, 'Vagner'i getirsek nasıl olur?' dediler. Başka işiniz yok mu, gidin işinize bakın, dedim. 'Vallahi getiririz' dediler. Vagner dünya yıldızı, Alanya küçük bir yer belki burayı küçümseyebilir dedim. Abdoulaye Ba buraya geldiği zaman mırın kırın etmişti. Vagner, 'Abdoulaye Ba kim, ben Rio'da gecekondu çocuğuydum, benim asla kompleksim olmaz, oraya sadece futbol oynamaya gelmeyeceğim, yeniden çıkış yapacağım. Vagner'in kim olduğunu herkes yeniden görecek' demiş” diye konuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum