Mevlüt Erdinç: Harika bir maç olacak

Paris ekibinin galibiyete daha yakın olduğuna belirten Fenerbahçeli forvet, "Galatasaray, Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri ama Fenerbahçe kadar değil. Harika bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü, iki takım da kazanmak isteyecek" diye konuştu.

Mevlüt Erdinç: Harika bir maç olacak
01 Ekim 2019 - 14:54 - Güncelleme: 01 Ekim 2019 - 17:12

Sezon başında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'den transfer ettiği Mevlüt Erdinç bugünkü Galatasaray - Paris Saint Germain karşılaşması öncesi Fransız kulübünün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

2009 - 2012 yılları arasında Paris Saint Germain forması giyen milli futbolcu, Fransız ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacağı maçı değerlendirdi.

Paris ekibinin galibiyete daha yakın olduğuna dikkat çeken Fenerbahçeli forvet, "Galatasaray, Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri ama Fenerbahçe kadar değil. Harika bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü, iki takım da kazanmak isteyecek" ifadesini kullandı.

PSG'nin maçlarını ilgiyle takip ettiğini de belirten Mevlüt, "Küçükken PSG forması giymeyi hayal ediyordum. Bu şansı da yakaladım. Paris'le anlaşmadan önce birkaç kulüp beni istemişti. Fakat benim aklımda Paris Saint Germain'den başka takım yoktu" yorumunu yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum