Michy Batshuayi'nin ikinci baharı!

Fenerbahçe'nin yeni forveti Michy Batshuayi, kısa sürede etksini gösterdi ve adeta kariyerinin ikinci baharını yaşıyor.

Michy Batshuayi'nin ikinci baharı!
19 Ekim 2022 - 09:09 - Güncelleme: 19 Ekim 2022 - 11:18
Michy Batshuayi, 2011’de altyapısından yetiştiği Standard Liege’de A takıma yükseldi. O dönemler genç yetenek olan golcü oyuncu, kısa sürede adından söz ettirdi. Avrupa futbolunun en önemli forvetlerinden biri olması beklenen Batshuayi, 2014’te 6 milyon Euro’ya Marsilya’ya gitti ve orada da çıkışını sürdürdü. Ancak 2016’da 39 milyon Euro’ya Chelsea’ye transfer olmasıyla kariyeri düşüşe geçti. Yıldız futbolcu, yıllarca kiralandıktan sonra Fenerbahçe ’ye imza attı ve adeta hayatı değişti.

7 isabetli şut, 5 gol

Belçikalı yıldız, kısa sürede eski günlerine döndü. Michy Batshuayi, son olarak Ankaragücü karşısında da ağları sarsı, son 4 resmi maçta da peş peşe gol atma başarısı gösterdi. Tam anlamıyla ikinci baharını yaşayan 29 yaşındaki forvet, 12. adamın gönlünü kısa sürede feth etti. Başarılı oyuncu, Sarı- Lacivertli formayla çektiği 7 isabetli şutta 5 kez ağları sarstı. Dünya Kupası öncesi Romelu Lukaku’nun sakatlığı nedeniyle Batshuayi, turnuvanın favorilerinden olan Belçika’nın şu nan için en önemli gol silahı konumunda.

Dünya Kupası'na katılmak istiyor

Belçika Milli Takımı’nın teknik patronu Roberto Martinez, öğrencisini yakından takip ediyor. İspanyol hocanın Batshuayi ile sık sık görüştüğü, Fenerbahçe tercihi ile gösterdiği performans nedeniyle son derece memnun olduğu belirtildi.Yıldız futbolcu, bu formunu sürdürerek hem Sarı- Lacivertliler’in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmak, hem de Dünya Kupası’nda adından söz ettirmek istiyor. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum