Milan Andre Silva'yı 38 milyon Euro'ya kadrosuna kattı

Bu sezon transfer dönemine çok hızlı giren Milan, Porto'nun yıldızı Andre Silva transferini de bitirdi.

Milan Andre Silva'yı 38 milyon Euro'ya kadrosuna kattı
12 Haziran 2017 - 11:50

Geçtiğimiz aylarda Çinli yatırımcılar tarafından satın alınan ve eski günlerine dönmek adına çok önemli bir atılım yapan Milan, yaz döneminde 4. transferini bitirdi. İtalyan devi, Porto'nun bu sezon parlayan yıldızı Andre Silva'yı kadrosuna dahil etti. 

SAĞLIK KONTROLLERİNİN ARDINDAN AÇIKLANACAK

Henüz resmi bir açıklama gelmese de Portekizli yıldız bugün Milano'ya gelerek sağlık kontrollerine girdi. Testlerin tamamlanmasının ardından transferin açıklanması bekleniyor. Ayrıca oyuncunun kontrollerin sonrasında özel bir uçakla Konfederasyon Kupası için Rusya'ya giderek Portekiz Milli Takımı'na katılması bekleniyor. 

38 MİLYON EURO'YA İŞLEM TAMAM

La Gazetta dello Sport'un haberine göre Kırmızı-Siyahlılar 38 milyon Euro bedelle Porto ile anlaştı. 

5 YILLIK KONTRAT

Milan ile 5 yıllık kontrat imzalayan Andre Silva, önümüzdeki sezon 10 numaralı formayı giyecek.

HEM ATIYOR HEM DE ATTIRIYOR

Bu sezon başında Porto'da a takıma yükselen ve forvet dışında yardımcı forvet olarak da görev yapabilen Andre Silva, 39'u ilk 11 olmak üzere çıktığı 43 karşılaşmada 20 gol atarken 7 de asist yaptı. 21 yaşındaki Portekizli oyuncu bu rakamlarla takımının gole en çok katkı yapan ismi oldu.

DÖRDÜNCÜ TRANSFER

Yeni Çinli sahipleriyle eski günlerine dönmek için kolları sıvayan Milano ekibi, bugüne kadar üç transfer gerçekleştirdi. İlk olarak Villarreal'in savunma oyuncusu Mateo Musacchio'yu 14 milyon Euro'ya renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlılar, daha sonra Atalanta'da Franck Kessie'yi iki yıllığına 8 milyon Euro ücretle kiraladı. Son olarak da Wolfsburg forması giyen sol bek Ricardo Rodriguez'i kadrosuna dahil eden Milan, Andre Silva ile beraber dördüncü transferinin gerçekleştirdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum