Valbuena'dan sevindirici paylaşım

Gelecek sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen Fenerbahçe, Mehmet Ekici’den sonra Mathieu Valbunea’da da mutlu sona erdi. Oyuncu 11.30 uçağı ile İstanbul’a geleceğini duyurdu.

Valbuena'dan sevindirici paylaşım
12 Haziran 2017 - 12:16 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 12:18

Aykut Kocaman’ın takıma dahil olmasının ardından transferde yapılanmaya giden Fenerbahçe, Mehmet Ekici’nin ardından Valbuena’yı da sağlık kontrollerinden geçmesi için İstanbul’a davet etti.

Sabah 11.30 sularından Fransa’dan İstanbul’a yolculuğa çıkan Valbuena, Twitter üzerinden Fenerbahçeli taraftarları sevindirecek bir paylaşımda bulundu.

Valbuena, “Déport pour İstanbul” (İstanbul’a doğru) ifadeleriyle müjdelediği yolculuğu 15.00 civarında son bulacak.


Valbuena’nın gönderisine Fenerbahçeli taraftarlar tarafından birçok mention ve beğeni geldi.

TRANSFER SÜRECİ

Bu sezon yaşanan orta saha krizinin ardından, sezonun tamamlanmasıyla transfere gaz veren Fenerbahçe, Lyon’da 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Valbuena’ya kancayı taktı. Menajerler vasıtasıyla kurulan ilk temaslarda Fenerbahçe’nin önerdiği 3 yıllık kontrat oyuncuyu cezbetti.

Yıllık ücret konusunda da Lyon’daki tutarı karşılayacağını beyan eden sarı-lacivertliler oyuncuya senelik 3 milyon euroluk bir paket sundu. Teklifi değerlendiren Valbuena, Fenerbahçe’ye olumlu geri dönüş sağladı ve iki kulüp transfer için masaya oturdu. Lyon masadan anlaşarak ayrıldı ve Fenerbahçe 3-4 milyon euroluk bir bonservisle oyuncuyu takıma kazandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum