Milli Takım'dan sessiz prova

Milli Takımımız hazırlık maçında Makedonya ile deplasmanda karşılaştığı maçtan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Milli Takım'dan sessiz prova
05 Haziran 2017 - 22:31 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 22:36

A Milli Takım, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’ne hazırlık kapsamında Makedonya ile karşılaştı. Karşılaşma çok düşük tempoda oynandı ve başladığı gibi 0-0 sona erdi.

GOL GELDİ AMA OFSAYT

Üsküp’te oynanan karşılaşmanın ilk yarısı çok düşük tempoda geçti. 19. dakikada Mojsov topu duran topta kaleye gönderdi ama ofsayt gerekçesi ile gol iptal edildi.

İLK YARIDA ÇOK SAKİN BİR MAÇ

Enes Ünal’ın 25. dakikada sağ kanattan getirdiği topu Yunus Mallı göğsüyle kontrol etmek istediği topta, topun hakimiyetini sağlayamadı ve fırsat kaçtı. 43. dakikada ise Emre Çolak’ın ortasına kimse dokunamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

MAKEDONLAR SEVİNİRKEN BAYRAK KALKTI

İkinci yarıdaki ilk tehlikeli pozisyon 53. dakikada Makedonya’dan geldi. Alioski ceza sahası dışından topu ağlara yolladı ama Makedon oyuncular sevinirken bir kez daha ofsayt bayrağı kalktı. Hemen 3 dakika sonra 56. dakikada Ozan’ın içeriye sert kestiği topa Arda Turan dokunamadı, arkadan gelen Hasan Ali de istediği vuruşu yapamadı.

PANDEV’E OZAN ENGELİ

Dakika 71’de eski Galatasaraylı Pandev net bir pozisyona girdi ama Ozan Tufan kademeye iyi girerek gole engel oldu.

SAKİN MAÇ SESSİZ BİTTİ

Kalan sürede iki takımda etkili olmaya çalışsa da net bir pozisyon olmadı ve sakin geçen maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Görkem Candan - futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum