Rıza Çalımbay: Aatıf listemizdeki isimler arasında

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Lig Radyo'ya konuştu.

Rıza Çalımbay: Aatıf listemizdeki isimler arasında
05 Haziran 2017 - 22:58 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 23:03

Ligi 5. bitiren ama Atiker Konyaspor’un Türkiye Kupası’nı almasıyla Avrupa Ligi’ne gidemeyen Antalyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay Lig Radyo’da açıklamalarda bulundu.

"ŞAMPİYONLUKLA EŞ DEĞER"

Rıza Çalımbay “Göreve takım 2 puandayken geldim.  Bu sezonki performansımızı Şampiyonlukla eş değer olarak görüyorum. Eto’o taraftarla ilk 10 için iddiaya girdiğinde idmanda onu yanıma çağırdım ve takıma inandığı için teşekkür ettim. Sonrasında Beşiktaş’a kaybettik ama ben o gece başarıyı hissettim” şeklinde konuştu.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Çalımbay sözlerine “Biz son 4 maçımızı da kazanarak elimizden geleni yaptık ama kupayı Başakşehir kazanamadığı için Avrupa’ya gidemedik. Ayrılık iddiasına cevap vermeme bile gerek yok. Sözleşmem devam ediyor. Burada mutluyum, huzurla çalışıyorum” diyerek devam etti.

"İŞ YÖNETİMDE"

Aatıf hakkında konuşan Çalımbay “Aatıf Türkiye’ye bizim getirdiğimiz bir futbolcu. Şu an listemizdeki isimler arasında. Tabii ki Aatıf’ı isterim ama iş yönetimde. Yönetime iletirim, alırlarsa sevinirim. Castro ve Titi için de bir şey söyleyemem. Önce kulüpleri ile görüşsünler. Anlaşamazlarsa duruma bakarız” dedi.

"ETO'O BURADA ÇOK MUTLU"

Rıza Çalımbay Eto’o için ise “Eto’o ile ilgili haberler çıkmaya devam ediyor ama bir yere gidemez. Çünkü Antalyaspor ile sözleşmesi var. Eto’o bu takımın kaptanı ve burada çok mutlu. Eğer yönetim izin verirse gidebilir ama şu an öyle bir durum yok” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum