Milli takım tek golle kaybetti

A Milli Takımımız, EURO2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Milli takım tek golle kaybetti
23 Mart 2024 - 01:31 - Güncelleme: 23 Mart 2024 - 02:06

A Milli Takımımız, EURO2024 hazırlıkları kapsamındaki ilk dostluk maçında Budapeşte’de Macaristan ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta A Milli Takımımız, Macaristan karşısında sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Macaristan'a galibiyeti getiren tek golü 48. dakikada penaltıdan Szoboszlai kaydetti.

Vincenzo Montella, A Milli Takım 11'inde forvette Enes Ünal'a şans verirken, golcü oyuncumuz yaklaşık 1 yıl sonra ay-yıldızlı formayla sahaya çıkmış oldu. Ay-yıldızlı ekipte, aday kadroya ilk kez davet edilen Can Uzun ve Oğuz Aydın maç kadrosunda da yer aldı. Can Uzun mücadelenin 77. dakikasında KenanYıldız yerine oyuna dahil oldu.

Avusturya - Türkiye maçı ne zaman?

Türkiye, ikinci hazırlık maçını 26 Mart'ta Viyana'da Avusturya ile yapacak. Avusturya - Türkiye maçı TSİ 22.45'te oynanacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Liglerin sona ermesinin ardından EURO2024 öncesi A Milli Takımımız son iki hazırlık maçını Haziran ayının başında İtalya ve Polonya ile oynayacak.

Macaristan - Türkiye maçının özeti

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum