Vincenzo Montella neler söyledi?

A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçının ardından basın toplantısında konuştu.

Vincenzo Montella neler söyledi?
23 Mart 2024 - 01:47

A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Macaristan ile oynadığımız hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella, 1-0 kaybettiğimiz maçtaki performansımızı değerlendirirken, Hakan Çalhanoğlu'ndan da övgü dolu ifadelerle bahsetti.

Montella, öncelikle takımın genel performansından memnun olduğunu dile getirirken ''Öncelikle genel performanstan çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Macaristan'ın son maçlarına baktığınızda, çok az fırsat verdik onlara. Bizim için iyi bir test oldu. Maçın çözümü kötü bir pozisyondan doğdu. Sadece o pozisyondan dolayı kaybettik. Çok fazla gol de kaçırdık. Futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor. Ama önemlisi o pozisyonları bulmak, sonrasında değerlendirmek gerekiyor tabii'' ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan da övgü dolu ifadelerle bahseden İtalyan çalıştırıcı ''Hakan'ın çok olgun bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Oyunu ne zaman hızlandırması ne zaman yavaşlatması gerektiğini biliyor. Maçı kendisi direkt yönetebildiğini herkese gösterdi. Bu andan itibaren ona da bir eleştiri gelirse, bir şeyleri anlayamadığını söyleyebilirim. Gerçekten muazzam bir futbolcudan bahsediyoruz'' dedi.

Macaristan - Türkiye maçının özeti


YORUMLAR

  • 0 Yorum