Mourinho Bruma'yı izlettiriyor

İngiliz basını, Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun Galatasaray'ın Portekizli yeteneği Bruma ile ilgili düzenli istatistik bilgisi aldığını ve maç görünt&u

Mourinho Bruma'yı izlettiriyor
05 Ekim 2016 - 09:00

İngiliz basını, Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun Galatasaray'ın Portekizli yeteneği Bruma ile ilgili düzenli istatistik bilgisi aldığını ve maç görüntülerini izlediğini yazdı. Manchester United'ın sezon sonunda ciddi bir teklif yapabileceği de vurgulandı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 6 haftayı 14 puanla geçen Galatasaray'da kuşkusuz en fazla ses getiren performanslardan birisine Armindo Bruma imza atıyor... 

Şu ana kadar takımına 2 gol ve 3 asistlik katkı katkıda bulunan, ayrıca Avrupa'nın en fazla başarılı dripling yapan oyuncusu olma özelliğini taşıyan Portekizli yıldız Brumatransfer gündemine de oturmuş durumda. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester United menajeri Jose Mourinho, vatandaşı Bruma ile çok yakından ilgileniyor.

Portekizli hocanın geçen sezon Bruma'yı kiralık oynadığı Sociedad'ta da dikkatle takip ettiği, bu sezonki büyük yükselişinin ardından ilgisinin arttığı belirtiliyor. Mourinho'nun genç yıldızla ilgili düzenli istatistik raporu aldığı da vurgulandı.

MAÇ GÖRÜNTÜLERİNİ SÜREKLİ İZLİYOR

Bruma'nın maç görüntülerini de her hafta izleyen  Jose Mourinho'nun genel görüşünün çok olumlu olduğu gelen bilgiler arasında. İngiliz basını, Portekizli Bruma'nınm bu performansının sürmesi halinde Manchester United'ın sezon sonunda Galatasaray'a ciddi bir teklif sunabileceğini de öne sürdü. 

Bruma'nın sözleşmsini uzatmak için girişimde bulunan fakat şu ana kadar menajer engelini aşamayan yönetimin, 20 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif beklediği öğrenildi.

YARDIMCILARINI GÖNDERECEK

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Armindo Bruma'yı adeta göz hapsine alan Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun önümüzdeki günlerde yardımcılarını İstanbul'a göndereceği öğrenildi. Portekizli hocanın, genç yıldız Bruma'yı  çıplak gözle izleyecek olan yardımcılarından çok kapsamlı bir rapor alacağı ve bu raporun transferde belirleyici olacağı belirtiliyor.

: sporx