Mustafa Cengiz'den çarpıcı açıklamalar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz gündemdeki konularla ilgili açıklama yaparken, Fatih Terim'in hakem eleştirilerine de destek verdi.

Mustafa Cengiz'den çarpıcı açıklamalar
25 Kasım 2020 - 17:26 - Güncelleme: 25 Kasım 2020 - 17:30
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Socios.com ve Paribu ile yapılan iş birliği anlaşması lansmanının ardından gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz, transfer dönemlerinde yaşadıklarıyla, takımın ve hakemlerin performanslarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Mustafa Cengiz'in açıklamalarında öne çıkan noktalar;

''Duyuyorum bunları ama gülümsüyorum. Her eleştiriye saygı duyuyorum. Önümüzde bir emsal var. Biz 20 Ocak'ta seçime girdik, 25 ocakta devir teslim aldık. 31 ocakta da transfer sezonu kapandı. Biz bu arada, hocamızın da isteği ve onayıyla Badou Ndiaye'yi 3 günde almıştık. Seçim kararını ilan ettiğimizden, 31 Ocak'a kadar 45-50 gün var. Barcelona seçime giriyor, 5 gün var transfere. Ne var ki? 5 Ocak'ta başlayıp 31 Ocak 2021'de biten bir süreç var. Zaten biz 6 transfer dönemi geçirdik, 6 tane dayak yedik. Daha geniş bir fırsat verdiğimize inanıyorum. Seçim kararını ilan ettiğimizden 4 Ocak'a kadar olan bölüm hariç. Durum bu. Kimileri baskın seçim diyor. Siz baskın seçim görmemişsiniz. Bir önceki yönetim sağ olsun 20 gün bıraktı bize. 100 imza, 45 kişilik kadroyu kur, bir de transfer planlaması yap.''

''Biz her zaman genç hakemlerden yanayız. Hocamız süre konusunda haklı. Türkiye'de özellikle maçı güzelleştirmeye çalışanlara destek olunması gerekir. Bu bir temaşa sanatı. Futbol böyle neticeler olduğu için futbol. Sen 23 şut atarsın, kaleciyi şutlardan dolayı sakatlarsın, gol atamazsın. Bu oluyor. Diğer taraftar bir şut atar gol olur. Bu, futbolun güzelliği. Bizi elbette üzüyor ve kahrediyor. Hocamızı da üzüyor. Biz de istiyoruz ki zamanı son dilimine kadar hakça kullanalım; ama olmuyor. Bazen sadece 6 saniye kuralı aynı hakemler tarafından bize işleniyor, başkalarına işlemiyor. İnşallah alınacak onlarca puan var. Onları alacağız inşallah.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum