Mustafa Denizli Eskişehir'den ayrıldı

Kırmızı-siyahlı takımın başında üç ay kalan ve Eskişehirspor’u play-off finaline kadar taşıyan tecrübeli teknik adamın sözleşme süresi doldu. İki taraf da sözleşmeyi uzatmaktan yana olmayınca yollar ayrıldı.

Mustafa Denizli Eskişehir'den ayrıldı
06 Haziran 2017 - 14:14

TFF 1. Lig’de sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor’un başına gelen ve kırmızı-siyahlı takımla Süper Lig’e yükselmek için mücadele eden Mustafa Denizli’nin sözleşmesi sona erince yollar ayrıldı.

Eskişehirspor TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonuna teknik direktör Alpay Özalan ile başlamış, ancak 8. haftada 3-0’lık Göztepe yenilgisinin ardından 23 Ekim 206 tarihinde genç teknik adamla yolları ayırmıştı.

İLK MAÇINA 22. HAFTADA ÇIKTI

Takımı bir süre Mehmet Tezcan’a emanet eden kırmızı-siyahlı yönetim, Süper Lig hedefi yolunda 23 Şubat 2017 tarihinde teknik direktör Mustafa Denizli ile sözleşme imzalamıştı. Takımının başında ilk maçına 22. haftada Ümraniyespor maçı ile çıkan tecrübeli teknik adam, normal sezonda 12 hafta kırmızı-siyahlıları çalıştırdı.

Ligde sezonun bitiminde ilk 2 sıraya giremeyen Eskişehirspor’u play-off’a taşıyan Mustafa Denizli yarı finalde Giresunspor’u geride bırakırken, Antalya’da Göztepe ile oynanan final maçında penaltılarla Süper Lig şansını kaybetmişti.

31 Mayıs 2017 tarihine kadar sözleşmenin süresi dolunca, iki taraf da uzatmadan yana olmadı ve Eskişehirspor ile Mustafa Denizli’nin yolları ayrıldı.
Kaynak: ASpor

YORUMLAR

  • 0 Yorum