Pepe'den Zidane ve Real'e şok sözler

La Liga ekiplerinden Real Madrid ile sözleşmesini tamamlayan Pepe, takımdan ayrılmadan önce teknik direktör Zinedine Zidane ve Real Madrid’i eleştiren ifadeler kullandı.

Pepe'den Zidane ve Real'e şok sözler
06 Haziran 2017 - 14:05

İspanyol radyosuna konuşan Pepe, 10 sezondur formasını terlettiği Real Madrid’in sözleşme konusunda kendisine haksızlık yaptığını ifade ederek, "Zidane'a veda etmedim çünkü Zidane ve Real Madrid, gideceğimi benden önce biliyorlardı" açıklamasında bulundu.

Fransız teknik adam Zidane'ın Real Madrid'de başarılı bir sezon geçirmesine rağmen kendisine karşı haksızlık yaptığını belirten 34 yaşındaki defans futbolcusu, İspanyol ekibinin eski teknik direktörü Rafael Benitez'i kendine yakın görerek, "Benitez'in samimiyeti çok daha hoşuma gidiyordu. Kendimi onunla daha çok özdeşleştiriyorum" ifadelerine yer verdi.

“TAVRI DÜRÜST DEĞİL”

Tamamlanan sözleşmesinin ardından iki yıllık sözleşme beklentisine karşılık, Real Madrid'in bir sezon için teklifte bulunduğunu kaydeden Pepe, "Real Madrid'in tavrı dürüst değildi. Bu takıma her şeyimi verdim. Kanımın ve terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Çok şeyler öğrendim. Mutluyum. Şimdi yeni bir döneme başlayacağım" açıklamasına yer verdi.

EŞYALARINI TOPLADI

Madrid'de bulunan evindeki eşyaları toplayan Pepe, Portekiz'deki evine taşıdındı. Paris Saint-Germain, Milan ve İngiliz kulüplerinden teklifler aldığını belirten Portekizli oyuncu, bunları değerlendireceğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum