Nabil Dirar'dan ilk Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe’nin çubuklu formayı giydirmek için yoğun mesai harcadığı Nabil Dirar, ilk kez konuştu.

Nabil Dirar'dan ilk Fenerbahçe açıklaması
09 Haziran 2017 - 11:51 - Güncelleme: 09 Haziran 2017 - 11:55

Fransız medyasında yer alan haberlere yönelik açıklamada bulunan Nabil Dirar, Fenerbahçe’nin transferde önemli yol aldığını belirtti.

2012 yılından beri Monaco’da forma giyen Faslı oyuncu takımdan ayrılmak istediğini kulübe iletmişti. Lens transferinde istediği mesafeyi kat edemeyen Fenerbahçe, alternatif olarak Nabil Dirar ismine yöneldi. Dirar’ı sağ kanatta kullanmak için transfer eden Fenerbahçe, zoraki rotasyonda oyuncuyu sağ bekte de kullanabilecek.

31 yaşındaki oyuncu bu sezon Monaco formasıyla 33 karşılaşmada görev aldı. Takımına 1 gol, 7 asistle katkı sağlayan Dirar, 5.5 sezondur Monaco forması terletiyor.

İLERİ NOKTADA

Transferi ülke basınında geniş yankı bulan Dirar, konuyla ilgili olarak Fenerbahçe'ye transferinin ileri bir noktada olduğunu ağzından kaçırdı.

Verdiği cevabın ardından gelişmeyi daha fazla gizleyemeyen Dirar için Fransa'nın Borsarama Dergisi, "Dirar ağzından kaçırdı, demek ki transfer bitme noktasına gelmiş" ifadelerini kullandı. Dergi, transferin bittiğini ve Valbuena ile birlikte Fenerbahçe’nin 2 oyuncuyla da mutlu sona ulaştığını iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum