Hoffenheim 29'luk hocasıyla uzattı

Çok başarılı bir sezonu geride bırakan Hoffenheim, 29 yaşındaki teknik direktörü Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini uzattı.

Hoffenheim 29'luk hocasıyla uzattı
09 Haziran 2017 - 11:53

Almanya Bundesliga'yı 4. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanan Hoffenheim'da 29 yaşındaki genç teknik adam Julian Nagelsmann'ın sözleşmesi 4 yıl uzatılarak 2021'e kadar anlaşma sağlandı. 

SPORTİF DİREKTÖR DE UZATTI

Ayrıca adı Arsenal ile anılan Hoffenheim Sportif Direktörü Alexander Rosen de kontratını 3 yıl uzatarak 2020'ye kadar kulüple anlaştı. 

HOFFENHEIM TARİHİNDE BİR İLKİ BAŞARDI

2015-2016 sezonunun ortasında Hoffenheim'ın başına geçen ve küme düşme hattında bulunan takımı ligde tutmayı başaran Nagelsmann, bu sezon da büyük bir başarıya imza atarak Bundesliga'yı dördüncü sırada tamamladı ve takımı tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi elemelerine götürdü. 

BAYERN VE DORTMUND'UN ARDINDAN EN BAŞARILI

29 yaşındaki hoca Bundesliga'da görev yapan en genç teknik direktör olarak öne çıksa da bir buçuk sezonda kazandığı puanlarla Bayern ve Dortmund'un ardından Hoffenheim'ı en çok puan toplayan takım konumuna getirdi. 

48 MAÇTA 85 PUAN TOPLADI

Nagelsmann göreve başladığından itibaren Bayern 117, Dortmund da 97 puan toplarken 48 maça çıkan Hoffenheim 85 puan aldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum