Nasıl oynadılar? | Galatasaray - Kayserispor

Galatasaray, Kayserispor ile 1-1 berabere kalırken sahanın başarlı performanslarıyla dikkat çeken iki ismi ve bir de hayal kırıklığı vardı.

Nasıl oynadılar? | Galatasaray - Kayserispor
24 Kasım 2020 - 02:54
FUTBOO | Galatasaray, özellikle ilk yarıda çok üstün oynamasına rağmen 90 dakikayı 10 kişi tamamlayan Kayserispor karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kayserispor'un aldığı 1 puanda en büyük pay sahibi sadece 45 dakika oynamış olmasına rağmen kaleci Lung oldu.

Peki bu zorlu mücadelede kilit rol oynayan Lung neler yaptı, karşılaşmanın en iyileri ve en kötüleri kimlerdi?

En iyiler | Silviu Lung

2017'den bu yana Kayserispor forması giyen Silviu Lung, Galatasaray karşısında adeta kaleye duvar ördü. Bu tip maçlara iyi konsantre olan ve başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken Lung, benzer bir performansı Galatasaray karşısında da sergiledi. Lung, Galatasaray'ın ilk yarıda girdiği birçok net fırsatta gole izin vermedi. Başarılı file bekçisi ilk yarının sonlarına doğru talihsiz bir sakatlık yaşadı ve ikinci yarıda kaleyi İsmail korudu. Ancak Lung sadece 45 dakika oynamasına rağmen maçın adamı olmayı hak etti.
En iyiler | Gustavo Campanharo

Herkes 10 kişi kalan Kayserispor'un, ilk yarıdaki performansı da göz önüne alınca bir geri dönüş yapmasını beklemiyordu. Ancak Kayserispor 10 kişi kaldıktan sonra da mücadeleyi bırakmadı. Galatasaray'a direnen Kayserispor'da gecenin başarılı isimlerinden Campanharo takıma adına 71. dakikada golü kaydederken, 1 puanı da getiren isim oldu.

En kötüler | Mbaye Diagne

Falcao'nun yokluğunda Galatasaray'ın en uçtaki gol umudu Mbaye Diagne'ydi. Penaltıdan golünü de attı ancak Diagne, Galatasaray rakibini büyük baskı altına almasına rağmen ceza sahasında beklenen etkiyi yine veremedi. Galatasaray adına en uç noktada oynayan Diagne, maç boyunca Kayserispor savunmasının içinde adeta kayboldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum