Nasri favori gösterdi

Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samir Nasri, yeni geldiği Türkiye’deki futbol ortamını değerlendirdi.

Nasri favori gösterdi
31 Ağustos 2017 - 14:41 - Güncelleme: 31 Ağustos 2017 - 14:45

Bu transfer döneminde Türkiye’ye gelen önemli isimlerin kendisine referans olduğunun altını çizen Nasri, şampiyonluk için favori de gösterdi.

“Arda gelirse…”

Antaşyaspor’un Manchester City’den transfer ettiği Samir Nasri, Süper Lig’i değerlendirdi. Ligde çok önemli oyuncuların altını çizen Cezayir asıllı Fransız futbolcu, Arda Turan’ın Galatasaray’a dönmesi halinde Sarı-Kırmızılılar’ın şampiyonluğun en büyük favorisi olacağına inandığını belirtti. Beşiktaş’ı her sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayan yüksek seviyeli bir ekip olarak tanımlayan yıldız futbolcu, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u da şampiyonluk adayı olarak gördüğünü söyledi.

“Etkilendim”

Türkiye’deki tesislerde ve taraftarın ilgisinin kendisini fazlasıyla etkilediğini belirten Nasri, “Buradaki futbol ortamından bu kadar etkileneciğimi düşünmezdim. Ligin kalitesi İngiltere veya İspanya ligi yükse değil ancak doğru yatırımlar ve transferler yapılırsa o seviylerin görülmemesi için hiçbir sebep yok” diye konuştu. Önümüzdeki hafta oynayacakları Galatasaray maçı hakkında da konuşan yıldız futbolcu, “İlk üç maçını kazanmış ve iyi durumda olan bir ekibe karşı puan alabilirsek, iyi bir seviyeye geldiğimizi ortaya koymuş oluruz” dedi.

30 yaşındaki Samir Nasri Antalyaspor formasını giydiği ilk karşılaşma olan 1-1'lik Yeni Malatyaspor maçında takımının tek golünü kaydetmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum