NBA'de yılın takası resmen açıklandı

Cleveland Caveliers’ın yıldız oyun kurucusu Kyrie Irving, Boston Celtics ile yapılacak takasa dahil edildi. Celtics Irving'i resmen açıkladı.

NBA'de yılın takası resmen açıklandı
23 Ağustos 2017 - 09:41

All Star oyun kurucunun, Boston Celtics’ten Isiah Thomas, Nikolas Zizic, Crowder ve 2018 Brooklyn draft hakkı karşılığında takas edileceği açıklandı.

Yılın anlaşması 

NBA’de yılın takasının gerçekleştiği açıklandı. Clevland Caveliers’taki geleceği tartışma konusu olan All-star oyun kurucu Kyrie Irving, Boston Celtics’e takas oldu. Irving’i Boston’a gönderen Caveliers, oyuncunun karşılığında; Isiah Thomas, Crawford, Ante Zizic ve 2018 Brooklyn draft hakkını aldı. LeBron James ile yaşadığı sorunlar kamuoyuna da yansıyan Irving’in, bu takasta ısrarcı olduğu belirtildi.

Spurs istiyordu

Cleveland’ta takımın süper yıldızı LeBron James ile sorunlar yaşayan, dolayısıyla takımdan ayrılması gereken Kyrie Irving ile San Antonio Spurs de ilgileniyordu. Bu takas NBA2de yılın takası olarak gösterilirken, birçok otorite Caveliers’ın bu anlaşmadan karlı çıktığı yönünde fikir belirtti. 3 defa All Star olan Irving, 2011 yılında Caveliers tarafından 1.tur 1.sıradan draft edilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum