'Neredeyse şampiyon oluyorduk...'

Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, 1-0 yenildikleri Chelsea maçının ardından yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

'Neredeyse şampiyon oluyorduk...'
30 Mayıs 2021 - 01:18 - Güncelleme: 30 Mayıs 2021 - 01:24
Manchester City, Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea'ye 1-0 mağlup olurken maçın ardından Pep Guardiola büyük bir üzüntü yaşadı.

Şampiyon olan Chelsea'yi tebrik eden Pep Guardiola, ''En iyi 11'i çıkardığımı düşünüyorum. Dortmund ve PSG maçlarında da oyuncularım çok iyiydi. Ama rakibimiz inanılmaz bir performans sergiledi. Neredeyse Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacaktık, kaçırdığımız için çok üzgünüm. Bu Chelsea için de kolay değildi. Chelsea'yi tebrik ederim.'' sözlerini kullandı.

'Tekrar buralara gelmeye çalışacağız'

Mağlup olmalarına rağmen iyi oynadıklarını söyleyen İspanyol teknik adam, ''Çok zor bir sezon geçirdik. Oynayabileceğimiz 62 maç vardı, 61'ini oynadık. Pandemi içinde olan bir dünyada hepimiz için çok zor bir şey. Chelsea'yi çok iyi analiz etmiştik ama kupayı alamadığımız için çok üzgünüz. Şimdiden gelecek sezon nerelerde olacağımızı söyleyecek kadar zeki değilim ama tekrar buralara gelmek için çok çalışacağız.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum