Neymar sahaya çıkıyor

222 milyon Euro’luk rekor bonservisle Barcelona’dan PSG’ye ulaşan Neymar, nihayet sahaya çıkıyor.

Neymar sahaya çıkıyor
12 Ağustos 2017 - 11:35

Rekor kırarak PSG’ye transfer olan ancak lisans durumu sorun krize dönüşen futbolcunun sertifikası Fransa Futbol Federasyonu’na ulaştı.

KRİZ ÇIKMIŞTI

Uzun süren görüşmeler ve tartışmaların ardından 222 milyon Euro’luk rekor bonservis ücretiyle Barcelona’dan PSG’ye transfer olan Neymar’ın ‘lisans’ sorunu çözüldü. Geçtiğimiz üç günde İspanya ve Fransa Futbol Federasyonu’nun, ‘sertifika’ krizi basına yansımıştı. İspanyollar transferin FFP’ye aykırı olduğunu belirterek transfer evrakını yollamamış, futbolcunun transfer evrakının kendilerine ulaşmadığını belirten Fransızlar, Neymar’ın sahaya çıkamayacağını belirtmişlerdi.

PAZAR SAHADA

Ancak bu üç günlük kriz nihayet çözüldü. Araya gire FIFA’nın telkiniyle transfer evrakını hazırlayan İspanya Futbol Federasyonu, belgeyi Fransa Futbol Federasyonu’na gönderdi. Bunun üzerine artık resmi olarak PSGli olan futbolcunun, takımının pazar günkü lig maçında oynayabileceği açıklandı. Yıldız futbolcunun hafta sonu oynanacak Guingamp maçında yedek soyunması bekleniyor.

Neymar'lı PSG'nin guingamp ile oynayacağı karşılaşma yarın saat 22:00'de başlayacak ve beIN Sports3'ten naklen yayınlanacak.

25 yaşındaki Neymar da Silva Santos Junior geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla çıktığı 45 resmi maçta 20 gol, 19 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum