Selçuk İnan belirsizliği

Pazartesi günü ligi Kayserispor maçıyla açacak olan Galatasaray, hazırlıklarına son hız devam ediyor.

Selçuk İnan belirsizliği
12 Ağustos 2017 - 11:48

Yeni gelen transferlerle orta saha rotasyonu bollaşan Igor Tudor, sakatalık yaşayan Selçuk İnan konusunda henüz net bir karar vermedi.

SON ÇALIŞMAYA KATILMADI

Kayserispor maçı ile Süper Ligi açacak galatasaray’da Selçuk İnan belirsizliği sürüyor. Sağ üst adelesinde sakatlık bulunan tecrübeli futbolcunun durumunu yakından takip eden Igor Tudor, futbolcusuna ilk 11’de görev verip vermeme konusunda henüz net bir karar vermedi. Eğer Selçuk İnan Pazartesi gününe kadar hazır olamazsa, takımın orta saha kurgusu değişecek.

TUDOR MEMNUN

Ancak kaptan Selçuk İnan’ın sakatlığı, Igor Tudor’u fazla etkilemeyebilir. Yeni transferler Fernando ve Ndiaye’nin performansından son derece memnun olan Hırvat çalıştırıcı, ligin ilk maçında yepyeni bir kurgu deneyebilir. Yeni iki transferin yanı sıra Tolga Ciğerci ve Belhanda’nın da fiziksel durumlarından hoşnut olan hoca, Selçuk İnan’ı kadroya almazsa bu dört oyuncuya aynı anda görev verecek.

Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ın ardından Galatasaray'ın milil futbolcusunu da kadrosuna katmak istediği ifade ediliyordu.

32 yaşındaki Selçuk İnan geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 32 maçta 6 gol, 3 asistlik performans göstermişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum