Nigel de Jong'dan gelecek açıklaması

Gelecek sezonda sportif anlamda başarı hedefleyen Galatasaray, kadroda köklü bir değişime gitmenin hedefinde.

Nigel de Jong'dan gelecek açıklaması
09 Haziran 2017 - 13:52

Igor Tudor’un önderliğinde transfer çalışmalarını yapan sarı-kırmızılılar, transferde hareketli saatler yaşıyor. Mevcut kadroya belirli takviyeler yapacak olan Galatasaray, iç transferde de birçok isimle yol ayrımında.

Bunlardan biri olarak lanse edilen Nigel de Jong, Igor Tudor tarafından düşünülmeyen isim. Teknik adamın yönetime sunduğu raporda de Jong için “gönderilsin” ifadesini kullandığı, yönetimin bu kararı oyuncuya iletmesi bekleniyordu.

CEVAP DE JONG’DAN GELDİ

Kadroda düşünülmeyen Nigel de Jong’un ayrılmaya niyeti yok. Galatasaray’dan yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret alan 33 yaşındaki orta saha, ayrılık için bir görüşme yapmadıklarını da belirtti. Kendisine gelen bir teklifin olmadığını dile getiren Jong, “Bana kimse ‘seni istemiyoruz, kendine kulüp bul’ demedi. 19 Haziran’da Florya’ya döneceğim ve antrenmanlara başlayacağım. Dedikodular umurumda değil” ifadelerini kullanarak ayrılık açıklamalarına son verdi.

Öte yandan Donk'un da takıma katılmasıyla Tudor, "Aramızdan birçok oyuncu gelecek hafta Florya’da olmayacak" diyerek ayrılık sinyallerini verdi.

Nigel de Jong bu sezon Galatasaray formasıyla 24 maçta 1 gollük performansla oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum