Beşiktaş Barcelonalı oyuncuyla anlaştı

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın açıklamaları doğrultusunda alınacak iki stoperden biri Thomas Vermaelen olabilir. Zira İspanya'dan oyuncunun Siyah-Beyazlılarlar ile anlaştığı iddiası geldi.

Beşiktaş Barcelonalı oyuncuyla anlaştı
09 Haziran 2017 - 14:06 - Güncelleme: 09 Haziran 2017 - 14:10

Süper Lig'de mutlu sona ulaşan ve gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş için İspanya'dan flaş bir iddia geldi.

BEŞİKTAŞ, VERMAELEN İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

Sport gazetesinin haberine göre Thomas Vermaelen, Beşiktaş ile prensipte anlaştı. Oyuncuyu bonservisiyle birlikte göndermek isteyen Katalanlar'a Kara Kartal'ın satın alma opsiyonlu kiralık teklif ettiği belirtildi. 


PREMİER LİG'DEN TALİPLERİ VARDI

Haberde Barcelona'nın oyuncunun kendisine kulüp bulmasını istediği de aktarılırken oyuncunun olası satışının değerinden daha düşük bir rakama gerçekleşeceği açıklandı. Premier Lig'den bazı takımların Belçikalı savunma oyuncusu için talip olduğu ancak hiçbir kulübün görüşmeleri sonlandırmadığının da altı çizildi. 

BARCELONA SATIŞTAN 5 MİLYON EURO İSTİYOR

Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren ve yaşadığı sakatlıklar sebebiyle sadece 12 maça çıkabilen 31 yaşındaki oyuncunun, satılması durumunda Barcelona 5 milyon euro istiyor. 

ÜÇ SEZONDA 41 MAÇA ÇIKABİLDİ

Arsenal'dan ayrıldıktan sonra Barcelona formasıyla birçok sakatlık yaşayan ve bu problemi Roma'da da devam eden Vermaelen, son üç sezonda sadece 41 maçta forma giyebildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum