Obradovic: Şampiyonluğumuzu koruyacağız

Basketbol Erkekler Basketbol Ligi final serisi ilk maçında, Beşiktaş Sompo Japan'ı 75-69 yenerek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic maç sonrasında konuştu.

Obradovic: Şampiyonluğumuzu koruyacağız
10 Haziran 2017 - 01:10 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 01:13

Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisi ilk maçında, Beşiktaş Sompo Japan’ı 75-69 mağlup eden Fenerbahçe’nin Başantrenörü Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

“RAKİBİMİZ ÇOK KALİTELİ VE KARAKTERLİ”

Zeljko Obradovic “Geçen seneki şampiyonluğumuzu koruyacağız. Rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Rakibimiz çok kaliteli ve çok karakterli bir takım. Zor olacağını biliyoruz, ilk yarıdaki gibi oynamamamız lazım. Çok agresif olmamız gerekiyor. Savunmamızı ve agresifliğimizi değiştirince ilk yarıyı 9 sayı önde bitirdik. Bir dahaki maçta daha iyi olmamız gerekiyor, bu çok açık. Oyuncularımızı öne geçtikleri için tebrik ediyorum. Günün sonunda fark değil, kazanmanız önemli” şeklinde konuştu.

“BEŞİKTAŞ’A SAYGILI OLMALARINI İSTİYORUM”

Deneyimli başantrenör sözlerini “Taraftarlara da destekleri için teşekkür ederim. Taraftarlarımızın Beşiktaş’a karşı saygılı olmalarını istiyorum. Burada olmayı hak ettiklerini gösterdiler. Atmosferin sadece basketbol olmasını istiyorum. Bu akşam atmosfer biraz değişikti” diyerek sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum