Fenerbahçe'den Fransa çıkarması

Gelecek sezon üç kulvarda da başarı hedefleyen Fenerbahçe, takibe aldığı birçok yıldızla görüşmek için Fransa’ya çıkarma yaptı.

Fenerbahçe'den Fransa çıkarması
10 Haziran 2017 - 09:37

Kupasız tamamlanan bir sezonun ardından yepyeni bir sayfa açmak isteyen sarı-lacivertliler, Nabil Dirar transferi için Fransa’ya gitmişken transfer listesindeki alternatif isimlerle de temas kurdu.

Kurulan bu temaslarda Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat Samir Nasri ve Jeremy Mathieu’nun menajeri Alain Migliaccio ile oyuncuların şartlarını konuştu.

İKİ YAKIN TEMAS

Fenerbahçe, Samir Nasri için kiralama yoluna gidecek. Fenerbahçe, Nasri ile anlaşması durumunda Manchester City’nin kapısını çalacak. Kiralama talebini kulübe iletecek olan sarı-lacivertliler, Nasri için Valbuena’yı devreye sokacak.

Bir başka isimse Barcelona’nın gözden çıkardığı Jeremy Mathieu. Oyuncuya 2+1 yıllık sözleşme öneren Fenerbahçe, düşük bir bonservis bedeli ile transferi bitirmeyi düşünüyor. Çok yönlü ve rotasyonu destekleyecek bir isim olmasından dolayı yöneticiler, masadan kalkarken menajer Migliaccio ile el sıkıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum