Obradovic ve oyuncularından Beşiktaş finali öncesinde açıklamalar

Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, Kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas'tan, Beşiktaş Sompo Japan finali hakkında açıklamalar geldi.

Obradovic ve oyuncularından Beşiktaş finali öncesinde açıklamalar
08 Haziran 2017 - 00:36 - Güncelleme: 08 Haziran 2017 - 00:45

Spor Toto Erkekler Basketbol Ligi final serisinde Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Başantrenör Zeljko Obradovic, Kaptan Melih Mahmutoğlu ve Kostas Sloukas NTV Spor'a konuştu.

"FİNALLER HER ZAMAN ÇOK ZORDUR"

Zeljko Obradovic "Sezonun finali başlıyor. Beşiktaş’la karşılaşmak iyi, tüm sezon çok iyilerdi. Yarı finalde Anadolu Efes’e karşı da çok iyi oynadılar. Finalde bizi ilginç maçlar bekliyor. Savunmada ve hücumda çok iyiler. Finaller her zaman çok zordur. Biz onları, onlar da bizi iyi tanıyor. Bakalım neler olacak" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

"SEZONU KUPAYLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Melih Mahmutoğlu ise final hakkında "Beşiktaş iyi bir takım, saygı duyuyoruz. Finale kadar çıktılar büyük bir başarı. Biz de çok iyi durumdayız. Sezonu Euroleague’den sonra kupayla tamamlamak istiyoruz. Saha avantajımız da var. Maç maç düşüneceğiz. Hedefimizi ilk maçı kazanıp, hata yapmadan kupaya ulaşmak" şeklinde konuştu.

"FİNAL İLGİNÇ OLACAK"

Yunan oyuncu Kostas Sloukas da final serisi için "Beşiktaş çok iyi ve çok kaliteli. Bunu yarı finalde de gösterdiler. Final ilginç olacak. İlk maç bizim için kritik. Son 2 aydaki gibi devam etmeliyiz. Birkaç gündür maç da yapmadık. Bu durum bizi nasıl etkileyecek göreceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum