Abdullah Avcı'dan Cengiz Adebayor ve Chedjou açıklamaları

Sezonu 2. sırada bitiren, Türkiye Kupası'nda da finale kadar gelen Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan Cengiz Adebayor ve Chedjou açıklamaları
08 Haziran 2017 - 00:11 - Güncelleme: 08 Haziran 2017 - 00:19

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı NTV Spor'da transfer gündemi hakkında konuştu.

"1 SENE DAHA KALMASINDA FAYDA VAR"

Cengiz için konuşan Avcı "Resmi teklif yok ama çok izlendiği biliyorum ve teklifler gelebileceği konuşuluyor. Gitme ihtimaline karşı da hazırlığımız var ama bence 1 sene daha kalıp oynamasında fayda var" dedi.

"ADEBAYOR SON DERECE MUTLU"

Abdullah Avcı, Adebayor için ise "Adebayor için bize teklif gelmedi. Burada kendisi son derece mutlu. Sözleşmesi de devam ediyor. Sağlıklı geçerse bir senesi daha var. Buradaki ortamdan mutlu. Buradan gidince ben sana sen de bana teşekkür edeceksin diyor" şeklinde konuştu.

"CHEDJOU ULUSLARARASI BİR OYUNCU"

Chedjou transferini de değerlendiren başarılı teknik adam "Yalçın bizde 3 senede 90 maç civarı oynadı. Çok önemli katkılar sağladı ama hep oynama isteği var. Bizim daha uluslararası seviyede bir oyuncu tercihimiz vardı. Chedjou 4 sene evvel Fransa’nın en iyi savunma oyuncusu seçildi. Kamerun Milli Takımı’nda oynuyor. Galatasray’da ilk 2 senesi çok iyi geçti. Sistemin içinde çok değerli bir isim, bize katkılar sağlar. Bekir var, Epureanu var. Chedjou pas oyununu daha iyi oynayabileceğimiz bir oyuncu" diye açıklamalarda bulundu.

Ayrıca Abdullah Avcı 'Bu sezon hangi maçın kaderini değiştirmek isterdiniz?' sorusuna ise "Akhisar’daki Akhisar veya Rize’deki maçı tercih ederdim. Akhisar maçında Visca boş kaleye dokunamadı döndü gol oldu. O maçı değiştirmek isterdim. Rize maçını sonuçtan ziyade komple değiştirmek isterdim, çöpe atmamız gereken bir maç" şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum