Oğuzhan'ın serbest kalma bedeli ortaya çıktı

Beşiktaş'ın kazandığı iki şampiyonlukta da çok önemli rolu olan Oğuzhan Özyakup'un kısa süre içerisinde imzalaması beklenen sözleşmesindaki maddeler dikkat çekti.

Oğuzhan'ın serbest kalma bedeli ortaya çıktı
18 Haziran 2017 - 12:21 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 12:38

Gelecek sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için Beşiktaş ile anlaşan Oğuzhan Özyakup'un kontratında bazı kulüpler için özel serbest kalma maddesi belirtildi. 

SERBEST KALMA BEDELİ 12 MİLYON EURO

Milliyet'in haberine göre 24 yaşındaki milli futbolcunun 12 milyon Euro'ya serbest kalmasını sağlayacak özel bir maddeyi kontratına koyduğurduğu ve kendisinin peşinde olduğu öne sürülen Avrupalı kulüpler Roma, Napoli, Sevilla'nın bu bedelle Oğuzhan'ı kadrolarına katabileceği ifade edildi. 

TÜRKİYE İÇİN GEÇERLİ DEĞİL

Yıldız oyuncusunu Türkiye'de herhangi bir takıma göndermek istemeyen Beşiktaş, 12 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin sadece Avrupa için geçerli olmasını istedi. Buna göre Fenerbahçe ya da Galatasaray, Oğuzhan'ı almak istersen Siyah-Beyazlılar ile ayrıca görüşmesi gerekecek. 

500 BİN EURO'YA GELMİŞTİ

2012 yılında Feda sezonunda Arsenal'dan Beşiktaş'a 500 bin Euro'ya transfer olan ve her geçen sene kendini geliştiren Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı formayla bu sezon çıktığı 40 maçta 5 gol atarken 10 da asist yapmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum