LeBron James için dev transfer iddiası

Golden State karşısında üst üste ikinci şampiyonluk şansını kaçıran Cleveland'da süper yıldız LeBron James'in 2018 yılında Los Angeles Lakers ya da Los Angeles Clipeers'a transfer olabileceği iddia edildi.

LeBron James için dev transfer iddiası
18 Haziran 2017 - 12:48 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 13:03

NBA'de Golden State karşısında final serisini 4-1 kaybederek üst üste ikinci kez şampiyon olma şansını elinden kaçıran Cleveland Cavaliers'ta takımın süper yıldızı LeBron James'in 2018'de bitecek kontratının ardından rotasını Los Angeles'a çevirebileceği iddia edildi. 

2018'DE LOS ANGELES'A GELECEK

NBA Türkiye sayfasının The Ringer'dan Kevin O'Conner'ı kaynak göstererek yaptığı habere göre LeBron James'in Los Angeles'ta kendine büyük bir ev aldığı ve Ohio ekibinde sözleşmesinin bitmesinin ardından buraya yerleşerek Lakers ya da Clippers forması giymek isteyebileceği iddia edildi. 

CP3 TRANSFER İÇİN ETKEN OLABİLİR

Yakın arkadaşı Chris Paul'ün Clippers'ta kalması durumunda bu ekiple görüşebileceği kaydedilen LeBron'un CP3 ile oynamaktan keyif aldığı belirtildi. 


PAUL GEORGE-LEBRON JAMES BULUŞABİLİR

Birkaç sezondur drafttan iyi oyuncular seçmek için uğraşan Lakers ise 2018 yılında Paul George ile birlikte LeBron James'i de kadroya dahil ederek süper takımı oluşturmak istiyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum