Önder Özen: ''F.Bahçe'yi hayretler içinde izledim'

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki şampiyonluk şansını değerlendiren Önder Özen, derbide sarı-lacivertlilerin performansıyla ilgili de ilginç ifadeler kullandı.

Önder Özen: ''F.Bahçe'yi hayretler içinde izledim'
23 Mart 2021 - 02:02
Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında aldığı 1-1'lik sonucu değerlendiren Önder Özen, sarı-lacivertlileri derbide hayretler içinde izlediğini söyledi.

beIN SPORTS ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Önder Özen, Fenerbahçe'nin derbideki performansıyla ilgili ''Fenerbahçe'yi hayretler içerisinde izledim. Fenerbahçe'nin gereksinimi 1 puan değildi. Bazen, 3 puan için elinizden geleni yaparsınız ama olmaz, futbolda bu var. Niyet önemlidir. 68 dakikalık bölümde, Beşiktaş'ın oyununu kabul eden Fenerbahçe vardı'' ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk şansını da değerlendiren Özen, artık iplerin Beşiktaş ve Galatasaray'da olduğunu ifade ederken ''Daha 10 hafta var ama Beşiktaş'ın maçı eksik ve sizden önde. Galatasaray ile aynı maç sayısındasınız ama o da sizden önde ve bu takımlarla maçınız kalmadı. Beşiktaş ve Galatasaray hatalar yapar ve Fenerbahçe şampiyon olabilir ama artık kendisine bağlı değil'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum