'Operasyon ihtimali var'

UEFA Avrupa Ligi'nde grubun son maçında Lazio ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

'Operasyon ihtimali var'
08 Aralık 2021 - 20:50
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lazio maçı öncesinde konuştu. Tecrübeli teknik adam, Türkiye'ye döndükten sonra operasyon geçirme ihtimalinin olduğunu açıkladı.

İşte Fatih Terim'in sözleri;

İstanbul’daki ilk maçtan önce, ‘Sadece bir izleyici olsam, kesinlikle bu maçı seçerdim’ demiştim. Burada, Lazio’ya duyduğum saygı kadar takımıma duyduğum güvenin de ifadesiydi bu. Onun da etkisi olmuştu. Galatasaray, oynadığı futbol ve vadettiği gelecekle birlikte Avrupa’da maçların kalitesini yükselten bir takım. Bu yüzden Marsilya’yla oynadığımız maç Avrupa Ligi'nde o gecenin maçıydı benim için.

Play-off gibi olacak

Tarafsız bir izleyicinin, Lazio-Galatasaray maçının da o gün söylediğim konuyla örtüştüğünü görüyorum. Lazio ve Galatasaray’ın şu ana kadar başardıkları şeylerden sonra, yarın aşağı yukarı bizim adımıza bir play-off maçı gibi olacak.  Biz buraya herhangi bir sıkıntı olmadan da gelebilirdik. Lokomotiv maçında çok kötü goller kaçırdık. O maçı kazansak garantilemiştik. Lazio çok ciddi pozisyona giren ve bitiricilik konusunda yetenekli bir takım. Beraberliğin de bizi avantajlı kıldığı bu noktada gecenin maçı olacağını düşünüyorum.

Operasyon ihtimali var

Pazartesi günü başlayan ağrılarım, bağırsak sistemindeki ağrı şikayetlerim, daha sonrasında hastalığa dönüştü. Geceyi hastanede geçirmek zorunda kaldım. İlk olarak kimseyi endişelendirmek istemedim ve bir açıklama yapmanın erken olduğunu düşündüm. O arada tetkikler devam ediyordu. Sonrasında bazı operasyon ihtimali masaya konunca tekrar konuştuk. Rica ettim, ihtimallerin maçtan sonraya, daha doğrusu doktorlardan izin alarak antrenmana gittim. Sonra hastaneye döndüm. Bugün takımımla beraber oldum. Döndükten sonra ihtimallerden biri operasyon. Olabilir. Ancak, çok şükür iyiyim. Burada olduğum için mutluyum. Doktorlarla pazarlık edilmez ama bana izin verdiler. Allah'a şükür iyiyim.

Umarım tedaviyi oyuncular yapar

Oyuncularım, bir hediye verirler mi? İnşallah. Onlar da üzüldüler tabii. Bir gün antrenman kaçırmış değilim. Gittim, çıkamadım. Bir de o var. Onlar da duydular. Oyuncularım, benle beraber Galatasaray camiasına da bir hediye verecekler. Samimi ve amatör bir sevgiyle hem kulübünü hem camialarını hem hocalarını hem başkanlarını hem de taraftarlarını seven futbolculara sahibiz. Umarım ilk tedaviyi maçtan sonra futbolcular yapmış olur bana
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum