Galatasaray için Avrupa Ligi'nde 3 sonuç, 3 ihtimal

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray için maç sonunda oluşabilecek 3 ihtimali inceledik.

Galatasaray için Avrupa Ligi'nde 3 sonuç, 3 ihtimal
09 Aralık 2021 - 01:21 - Güncelleme: 09 Aralık 2021 - 01:24
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderliği açısından Lazio ile çok kritik bir maça çıkacak. Sarı kırmızılıları, İtalya'daki bu zorlu deplasman öncesi neler bekliyor?

Galatasaray'ın Lazio maçından alacağı sonuçların tüm ihtimallerini değerlendirdik.

Galibiyet

Galatasaray, eğer Lazio karşısında kazanırsa güle oynaya grup lideri olarak bir üst tura çıkacak. Lider olmanın avantajı nedir? Lider olan takım, son 32 turu değil, son 16 turundan devam edecek. Yani iki maç az oynayacak. Bu açıdan grup liderliği çok önem taşıyor. 

Beraberlik

1 puan da Galatasaray'ı grup lideri yapmaya yetecek. Yenemiyorsan yenilme anlayışı tam da bu maça göre olabilir. Tabii gönlümüz galibiyetten yana ama beraberlik de sarı kırmızılı takım için güzel bir sonuç olacaktır.

Mağlubiyet

Galatasaray için tek kötü ihtimal. Temsilcimiz eğer İtalya'da kaybederse yine gruptan çıkacak ama 2. sırada çıkacak. Yani son 16 yerine son 32 turdan yoluna devam edecek. Ayrıca Galatasaray, grupta 2. sırada olursa son 32 turunda Şampiyonlar Ligi grubunu 3. sırada bitirecek takımlarla eşleşecek. Buradan gelecek takımların ne kadar zorlu olabileceğini söylemiyoruz bile...

YORUMLAR

  • 0 Yorum