Ozan Tufan hangi takıma gidecek?

Fenerbahçe'de geçen sezon 6 gol ve 10 asist sergileyerek dikkat çeken, 'Hayalim Premier League' diyen Ozan Tufan'ın gelecek günlerde neler bekliyor?

Ozan Tufan hangi takıma gidecek?
17 Ağustos 2021 - 11:57 - Güncelleme: 17 Ağustos 2021 - 12:22
Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Geçen sezonu 6 gol, 10 asist ile toplam 16 gole katkıda bulunarak tamamlayan Ozan Tufan, Premier League'de oynamak istediğini de açık bir şekilde ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde de Rıdvan Dilmen, Ozan Tufan'a Watford'un talip olduğunu söylemişti. 

Fenerbahçe'nin Giresunspor ile oynadığı maçta Ozan Tufan, 14 dakika sahada kalsa da performansı ile sarı lacivertli taraftarların eleştirisini almıştı. Sosyal medyada da Fenerbahçe taraftarlarının Ozan Tufan'ın satılmasına onay verdiği görülüyor.

Fenerbahçe'nin de 26 yaşındaki oyuncuyu satıp transfer limiti açmak ve istediği forvet transferini yapmak istediği biliniyor.

Watford, Ozan Tufan için uygun yer mi?

Watford, Premier League'in açılış haftasında geçen sezonun flaş takımlarından Aston Villa'yı 3-2 mağlup ederken orta sahasında Etebo, Kucka ve Cleverley vardı.

Sene başında Galatasaray'ın eski oyuncusu Etebo ve Trabzonspor'dan tanıdığımız Kucka'yı kadrolarına kattılar. Etebo ve Kucka'nın oynadığı yerde Ozan Tufan'ın forma şansı bulması da bir hayli fazla gözüküyor. 

Geçen sene İngiltere olmamıştı

Milli futbolcu, Watford'da kendini İngiltere'ye ispat edip daha iyi yerlere de gelebilir. Geçtiğimiz sezon Ozan'ı Crystal Palace transfer etmek istemiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Şimdi bir başka İngiliz kulübü Watford'da Ozan Tufan'ı izlememiz çok olası...

Ozan yerine forvet transferi

Watford'un Ozan Tufan için teklifini kısa süre içinde vermesi, Fenerbahçe'nin de Ozan'dan gelecek para ile forvet transferine yoğunlaşması beklenilebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum