Ozan Tufan kapıyı araladı

Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilen Ozan Tufan, Benfica ve Atletico Madrid tarafından isteniyor. Masaya yatırılan transferde rakam, 15 milyon euro.

Ozan Tufan kapıyı araladı
18 Haziran 2017 - 09:17 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 09:22

2015 yılında çok iyi bir CV ile Fenerbahçe’ye gelen Ozan Tufan, yakaladığı form ve seviyeyi koruyamadı. Orta sahaya genç bir yatırım yapmanın hedefinde olan sarı-lacivertliler, yatırımın aksine oyuncudan verim alamadılar.

Orta sahadaki alternatifli kadro Ozan Tufan’ın gelişiminde engel yaratırken, oyuncunun da yanlış bir çevreye sahip olması futbolunun konuşulmasının önüne geçti.


REÇETE AYRILIK

Ozan Tufan’ın gelişimini tamamlayıp, yeteneklerinin farkına varılması için kiralık veya bonservisiyle ayrılmasına sıcak bakılıyor. Fenerbahçe, genç oyuncu için 15 milyon euro gibi bir bedelle Benfica ve Atletico Madrid’le transfer masasında. Ahmet Bulut’un bizzat yürüttüğü transfer dosyasında Fenerbahçe, istediği rakamı almazsa kiralık göndermeyi mantıklı buluyor.

Ozan Tufan'ın kiralık olarak da İspanya'dan birçok talibi var. Real Socieda ve Valencia oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmak için nabız yokluyor. Fenerbahçe, bonservis anlaşması yapmazsa oyuncuyu kiralık olarak değerlendirecek.

Orta sahaya Ekici, Valbuena transferlerinin ardından Ozan Tufan bu sezon da takımda kalırsa süre alması zor gibi gözüküyor.

Ozan Tufan geçtiğimiz sezonu 5 gol, 3 asistle tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum