Ozan Tufan: O pozisyon kırmızı karttı

Fenerbahçe'nin deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Yeni Malatyaspor maçının ardından sarı-lacivertli takımın milli oyuncusu Ozan Tufan açıklamalarda bulundu:

Ozan Tufan: O pozisyon kırmızı karttı
25 Kasım 2019 - 00:19 - Güncelleme: 25 Kasım 2019 - 18:03

Fenerbahçe'nin deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Yeni Malatyaspor maçının ardından sarı-lacivertli takımın milli oyuncusu Ozan Tufan açıklamalarda bulundu:

Ozan Tufan, “O pozisyonun kırmızı kart olduğunu düşünüyorum. Ben yerde kıvranıyorum. Hakem bunu o şekilde değerlendirmedi. VAR’a bile bakmadı. Yapacak bir şey yok. Vardır bir bildiği. Bizde böyle durumlarda dert yanıyoruz. O yüzden biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Bizde onlara karşı biraz daha dikkatli olmalıyız. Biz de kendi öfkemizi kontrol edemiyoruz. Yanlışlarımız oluyor. Belki agresif davranışlar sergiliyoruz. Ama benim pozisyonum bence kırmızı karttı. O anda bir kırmızı kart gelse maçın dengesi tamamen değişecekti. Dediğim gibi çalışıp en iyi yerlere gelmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Maçta forvet arkası ve forvet pozisyonunda oynayan Ozan Tufan, “Eksiklerimizden dolayı o pozisyonlarda oynadım. Önemli olantakıma katkı sağlayabilmek. İstediklerimizi yapamadık. İyi futbol sergileyemedik. Buraya gelen herkese, Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Önümüzde Göztepe maçı var. 3 puan almamız lazım. Bugün eksiklerimiz vardı. Haftaya telafi edeceğimizi düşünüyorum. Kaçırdığımız goller var. Haftalardır bunları yapmamız lazım, yapamadığımızda böyle üzülüyoruz. Daha iyi olacaktır. Daha çok çalışmamız lazım. Fenerbahçe olarak sahaya 3 puan için çıkıyoruz ama maç içinde neler olup biteceğini bilemediğimiz için ona göre pozisyon alıyoruz. Bu da bizi zorluyor. Yaptığımız bireysel hatalar, kaçan goller. Pozisyonları gole çevirebilsek her şey lehimize olacak. Haftalardır bundan dolayı dert yanıyoruz. İnşallah daha iyi olacaktır. Hep beraber çok çalışıp bu mücadeleyi kazanacağız” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum