PAOK - Beşiktaş maçının iki kilit ismi

Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki PAOK - Beşiktaş maçı öncesi iki takımdan da kilit futbolculara bakıyoruz.

PAOK - Beşiktaş maçının iki kilit ismi
25 Ağustos 2020 - 17:22 - Güncelleme: 25 Ağustos 2020 - 21:47
Beşiktaş ile PAOK, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Selanik'te karşı karşıya gelecek. Zorlu geçmesi beklenen maçta öne çıkacak futbolcular, eşleşmenin kaderini belirleyebilir. Biz de bu önemli maç öncesi iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolcuları değerlendirdik.

Temsilcimiz Beşiktaş'tan başlıyoruz. Sergen Yalçın'ın ekibinde sezon bittikten sonra kadro oldukça değişti. Takımdan ayrılan futbolcuların sayısı bir hayli fazla. Yeni transferler Welinton, Nsakala ve Mensah'ın 11 oynaması bekliyor ama ilk maçları olacak. Kimin nerede oynayacağını kestirebilmek çok zor. Böyle durumlarda takımda ağırlığı olan futbolcuların önemi bir tık artıyor. Domagoj Vida gibi... Hırvat futbolcu, PAOK maçı öncesi Atiba ile birlikte Beşiktaş'ı en yakından tanıyan futbolculardan birisi. Tecrübesi ve liderliği bu maçta çok gerekecek. Büyük maçlarda iyi bir futbol sergiliyor. Savunmada yanında ilk kez Welinton ile oynayacak. Onunla yakalayacağı uyum çok önemli. Ancak Vida, tek maç için bunun üstesinden gelebilecek bir futbolcu.
 

Sürpriz golleri çok kritik

İlk golün çok önemli olacağı bir karşılaşma olmasını bekliyoruz. Bu durumda da Vida'ya daha çok iş düşüyor. Savunmanın lideri şüphesiz o olacaktır. Ataklara katılıp sürpriz gollerini de hatırlıyoruz. Hücumda çok oyuncu kaybeden Beşiktaş için Vida'nın sürpriz atakları çok önemli olacaktır.

PAOK'un yıldız adayına dikkat!

PAOK cephesine gelecek olursak kilit rol oynayabilecek futbolcu Dimitrios Limnios olarak dikkat çekiyor. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, Yunan ekibinin en tehlikeli isimlerinden birisi. Şimdiden daha büyük takımların transfer radarına girdi ve Avrupa arenası, onun için kendisini kanıtlama maçı olacaktır. O yüzden bu maça daha bir konsantre çıkması kuvvetle muhtemel. Beşiktaş'ta beklerde kimin oynayacağı da belirsiz. N'Sakala oynasa bile ilk maçı olacak. Takımı tanımaması, hazır olmaması büyük dezavantaj. Dimitrios Limnios'in de hızlı bir oyuncu olduğunu unutmamak gerek. Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir isim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum